FB pixel TP pixel
Wolverine bude mít v Deadpoolovi 3 ocelové břišáky. Podívejte se, jak Hugh Jackman dře © 20th Century Fox

Wolverine bude mít v Deadpoolovi 3 ocelové břišáky. Podívejte se, jak Hugh Jackman dře

Natáčení třetího dílu komiksového hitu Deadpool se blíží a představitel Wolverina Hugh Jackman pokračuje v drsném tréninku. Bicáky už pořádně namakal a nyní nadále piluje svoje břišní svaly. Dokázali byste to, co on?

21. 3. 2023 17:10 | Filmové novinky

Třetí Deadpool, který bude poprvé oficiální součástí Marvel Cinematic Universe, dorazí do kin 6. září 2024 a Hugh Jackman pokračuje v drsném tréninku, v němž se snaží i ve věku 54 let nabrat famózní superhrdinskou formu. Už jsme viděli, jak si s Ryanem Reynoldsem poměřuje svoje masivní bicepsy a co přesně do sebe během tréninku musí nacpat. Nyní se můžete podívat, co Jackman provádí, aby měl v kině zase ocelový, anebo spíše adamatiový pekáč buchet na břiše. A rozhodně se toho nebojí.

Plank je tutovka

Stejně jako miliony jiných cvičenců Jackman hojně využívá metodu planku, kdy se zapře o svá předloktí, stoupne si na špičky a narovná záda. A drží. A drží opravdu dlouho. Řada z nás má dost, když v planku vydrží například minutu, Jackmanovi ale obyčejný plank rozhodně nestačí a v rámci superhrdinského tréninku značně navýšil obtížnost. Jak můžete vidět v přiloženém videu z jeho Instagramu, na záda si nechal položit solidní závaží a jako bonus stojí nohama nikoli na pevné zemi, ale na kluzkých podložkách, které ještě více komplikují udržení pevného postoje. Tyhle podložky jsou mimochodem naprosto geniální a přitom levnou pomůckou a rád je v tréninku používá i Tom Hardy, na což se můžete podívat třeba na YouTube.

Natáčení Deadpoola 3 se každopádně blíží a podle posledních informací by mělo začít již 1. května. Za kameru se postaví režisér Shawn Levy, který s Jackmanem v minulosti spolupracoval na filmu Ocelová pěst a s Reynoldsem natočil akční sci-fi komedie Free Guy a Projekt Adam. Pokud se potvrdí i poslední drby, Jackman samotný by se měl objevit hned v několika variantách drsňáckého Rosomáka.

Zdroj: Men's Health

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Potvrzeno! Brutální akčňák s vybuchujícími nacisty uvidíme i v Česku. Trailer je boží
Potvrzeno! Brutální akčňák s vybuchujícími nacisty uvidíme i v Česku. Trailer je boží
21.03.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Finský režisér Jalmari Helander se proslavil před třinácti lety zábavnou akční komedií Rare Exports a zdá se, že se po letech tápání konečně vrací s pořádným přídavkem. Jeho druhoválečná řežba Sisu nyní zaujala i českého distributora, takže se můžeme pomalu chystat do kina.

Druhá řada Pána prstenů konečně nabírá známé herce. Charisma mají na rozdávání
Druhá řada Pána prstenů konečně nabírá známé herce. Charisma mají na rozdávání
21.03.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Ve Velké Británii se již natáčí druhá řada fantasy kolosu Pán Prstenů: Prsteny moci od Amazonu. Jeho tvůrci právě prozradili, že filmařský tým nově doplní trojice charakterních herců.

Netflix opouští nejlepší válečný film posledních 25 let. Zmizí i další oblíbené filmy
Netflix opouští nejlepší válečný film posledních 25 let. Zmizí i další oblíbené filmy
20.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Už začátkem dubna chystá Netflix další čistku obsahu, která bude průběžně pokračovat během celého měsíce. Zmizí oblíbené akční filmy, kultovní komedie i dojímavé srdcovky.

Připravte si flanelky! Legendární Kutil Tim bude konečně dostupný online
Připravte si flanelky! Legendární Kutil Tim bude konečně dostupný online
20.03.2023 14:55:00 | Filmové novinky

V dubnu si konečně odškrtneme jeden z velkých restů streamovacích služeb. Do online prostoru se totiž po letech čekání konečně vrhne sitcomová klasika Kutil Tim.