FB pixel TP pixel
Druhá řada Pána prstenů konečně nabírá známé herce. Charisma mají na rozdávání © Amazon Studios

Druhá řada Pána prstenů konečně nabírá známé herce. Charisma mají na rozdávání

Ve Velké Británii se již natáčí druhá řada fantasy kolosu Pán Prstenů: Prsteny moci od Amazonu. Jeho tvůrci právě prozradili, že filmařský tým nově doplní trojice charakterních herců.

21. 3. 2023 15:20 | Filmové novinky

Epická seriálová fantasy od Amazonu Pán prstenů: Prsteny moci, jež debutovala loni na podzim, se pomalu chystá na svou druhou řadu. Ta se nyní natáčí ve Velké Británii, odkud dorazila zpráva, že se dočkáme tří nových významných hereckých posil. Patří mezi ně Ciarán Hinds, Rory Kinnear a Tanya Moodie. Charakterní Ir Ciarán Hinds se proslavil především svou rolí v seriálu Řím, v poslední době jsme jej pak mohli vidět v ceněných seriálech Hra o trůny, Teror či Angličanka. Rory Kinnear se pak blýskl v dystopickém dramatu Roky a roky či jako Frankensteinovo monstrum v gotické hororovce Penny Dreadful. Zazářil také v hororu Men Alexe Garlanda a pamatovat si ho budete i jako asistenta M z posledních Bondovek. Tanyu Moodie si pak můžeme pamatovat z moderní detektivní variace Sherlock s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli. Žádné bližší informace o postavách, které v druhé řadě Prstenů moci tito herci sehrají, Amazon zatím neprozradil.

Výše zmíněné trio se tak přidá k Robertu Aramayovi, Owainu Arthurovi, Nazanin Boniadi, Tomu Budgeovi či Morfydd Clark. Již v prosinci loňského roku bylo oznámeno, že pro druhou řadu nahradí Sam Hazeldine Josepha Mawleho v roli Adara. První řada seriálu, do něhož Amazon nasypal horentní sumy, se nesetkala s takovým úspěchem, jaký technologický gigant pravděpodobně očekával. I přes ujišťování, že šlo o nejsledovanější pořad streamovací platformy Prime Video, byla reakce fanoušků nečekaně ostrá, a nešlo jen o toxický fandom. Sami tvůrci J. D. Payne a Patrick McKay přiznali, že některé kritické reakce určitě vyslyší a v dalších řadách se projeví. Druhá řada by měla být dostupná někdy během roku 2024.

Zdroj: Variety

Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Netflix opouští nejlepší válečný film posledních 25 let. Zmizí i další oblíbené filmy
Netflix opouští nejlepší válečný film posledních 25 let. Zmizí i další oblíbené filmy
20.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Už začátkem dubna chystá Netflix další čistku obsahu, která bude průběžně pokračovat během celého měsíce. Zmizí oblíbené akční filmy, kultovní komedie i dojímavé srdcovky.

Připravte si flanelky! Legendární Kutil Tim bude konečně dostupný online
Připravte si flanelky! Legendární Kutil Tim bude konečně dostupný online
20.03.2023 14:55:00 | Filmové novinky

V dubnu si konečně odškrtneme jeden z velkých restů streamovacích služeb. Do online prostoru se totiž po letech čekání konečně vrhne sitcomová klasika Kutil Tim.

Nejlepší akční komedie se Schwarzeneggerem je konečně (opět) online
Nejlepší akční komedie se Schwarzeneggerem je konečně (opět) online
20.03.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Trvalo to více než rok, ale konečně se jeden z nejlepších akčních filmů všech dob, totální etalon špionážních nářezů a výrazný zářez v kariéře Arnolda Schwarzeneggera objevil znovu online.

Kontroverzní český hit míří na Netflix. Podařilo se ho udat i v zahraničí
Kontroverzní český hit míří na Netflix. Podařilo se ho udat i v zahraničí
19.03.2023 12:45:00 | Filmové novinky

V záplavě (pod)průměrných českých komedií je milé vidět film, který se v tuzemském rybníčku nenápaditosti vymyká. A málokterý film v posledních měsících zaujal tolik jako drama Hranice lásky, které rozvířilo diskuzi o otevřených vztazích a polyamorii.