FB pixel TP pixel
Harrison Ford řádí v traileru jako drsný pistolník. Jeho nový seriál bude jen online © Paramount Plus

Harrison Ford řádí v traileru jako drsný pistolník. Jeho nový seriál bude jen online

Seriál Yellowstone patří mezi nejchválenější počiny posledních let a jeho tvůrce Taylor Sheridan pokračuje ve skvostném tempu i kvalitě i v letošním roce. Už za pár dní čeká diváky nový počin 1923, který nás opět zavede k rodinnému klanu Duttonů a ani tentokrát nebude jejich život jednoduchý.

29. 11. 2022 11:00 | Filmové novinky

Scenárista a režisér Taylor Sheridan patří mezi největší fachmany v Hollywoodu. V něm se prosadil díky skvělým scénářům k filmům jako Sicario nebo Za každou cenu, posléze natočil vlastní režijní debut Wind River a pak se uvrtal na službě Paramount Plus, pro níž tvoří velkolepou ságu Yellowstone o kovbojském klanu Duttonů, kteří brání svůj ranč stůj co stůj. Od moderní éry s Kevinem Costnerem už se Sheridan dostal až do roku 1883, a nyní nás čeká v novém seriálu skok do roku 1923. Místo Costnera a Sama Elliota uvidíme v hlavních rolích drsňáka Harrisona Forda, který s koltem v ruce vypadá stejně famózně jako když drží bič Indiana Jonese. Sekundovat mu bude Helen Mirren, která si ohledně drsnosti se svým partnerem v ničem nezadá.

1923 dorazí na Paramount Plus již 19. prosince a půjde o exkluzivitu této u nás zatím nedostupné streamovací služby, kterou dostaneme až příští rok v rámci SkyShowtime. Rozhodně se ale máme na co těšit a jeden z opomíjených hráčů na streamovacím trhu opravdu hodně solidně rozšiřuje své portfolio zajímavých titulů. Nezapomeňme, že nedávno uvedl i jinou Sheridanovu novinku Tulsa King, ve které jako old-school gangster řádí Sylvester Stallone. Jen tak dál, protože tihle charismatičtí bardi, jako Sly či Ford, si rozhodně zaslouží víc podobných rolí ostřílených frajerů.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Ripleyová se ve Vetřelcích málem neobjevila. Režisér geniálně blafoval
Ripleyová se ve Vetřelcích málem neobjevila. Režisér geniálně blafoval
28.11.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Vznik těch nejlepších filmů je obvykle svázán se zábavnými historkami, kterými se filmaři o několik let později rádi pochlubí. V době vzniku však muselo mnohdy jít o chvíle, kdy nikomu nebylo do smíchu. Jako když se Sigourney Weaver nechtěla pro sci-fi pokračování Vetřelci vrátit do role Ellen Ripleyové.

Netflix chystá před Vánoci šílenou akční jízdu. Stylový trailer je plný explozí
Netflix chystá před Vánoci šílenou akční jízdu. Stylový trailer je plný explozí
28.11.2022 14:25:00 | Filmové novinky

Jestli jste si mysleli, že si na Vánoce užijete konečně trochu klidu, Netflix vás rychle vyvede z omylu. Jeho akční novinka 4 gauneři bude totiž všechno možné, jen ne poklidná. Na vlastní oči se o tom můžete přesvědčit v humorem a akcí narvaném traileru.

Netflix chce film o gangsteru Krejčířovi. Smlouvu mu propašoval do vězení
Netflix chce film o gangsteru Krejčířovi. Smlouvu mu propašoval do vězení
27.11.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Češi budou díky Netflixu zase jednou slavní. Streamovacímu obrovi se totiž podle všeho zalíbil příběh mafiána Radovana Krejčíře, který si aktuálně odpykává trest v Jihoafrické republice.

Avatar 2 chystá strhující akci. V nové ukázce řádí harpuny i mimozemské velryby
Avatar 2 chystá strhující akci. V nové ukázce řádí harpuny i mimozemské velryby
25.11.2022 17:50:00 | Filmové novinky

Do premiéry druhého Avatar zbývá něco málo přes 2 týdny, což znamená, že Disney musí s propagací filmu pořádně šlápnout do pedálů. To znamená i odhalovat více z příběhu a hlavně akce, která naláká nejen rodiny s dětmi, ale i teenagery. A zatím se zdá, že James Cameron opět nezklame.