FB pixel TP pixel
Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen © Paramount Pictures

Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen

Želvy Ninja na svou opravdu věrnou filmovou adaptaci stále čekají, nyní se však zdá, že by se jí mohly dočkat. Ikonická čtveřice želváků Leo, Donnie, Raf a Mikey totiž nikdy neodpovídala své předloze tolik jako v nové adaptaci Mutant Mayhem.

6. 3. 2023 16:00 | Filmové novinky

Režisér Jeff Rowe natočil úžasnou animovanou komedii Rodina na baterky a zdá se, že na její úspěch naváže i se svým novým projektem, kterým není nic jiného než očekávaný animovaný návrat Želv Ninja. Ty se ve filmu Želvy Ninja: Mutantní chaos vrací do kresleného vizuálu po nepříliš úspěšných hraných pokusech z produkce Michaela Baye a konečně by měly být opravdu věrné předloze se vším všudy. Díky moderním technologiím, které umožnily vznik třeba geniální komiksárny Spider-Man: Paralelní světy, film konečně vypadá jako původní undergroundové komiksy Eastmana a Lairda z roku 1984. Želváci sice nejsou tak temní jako ve svých papírových počátcích, nyní se však opravdu chovají jako teenageři, přičemž se vyhýbají stupidnímu fekálnímu humoru.

První ukázka nabízí hned několik vizuálních, situačních i hudebních odkazů na slavnou minulost milovaných borců, které mutagen proměnil v ochránce New Yorku, nechybí ale samozřejmě ani záplava oblíbených sekundárních postav. Kromě April dorazí i největší lidský bijec Casey Jones a těšit se můžeme i na návrat ikonických pohůnků Trhače Rocksteadyho a Bebopa. Kromě toho, že budou želváci muset chránit své milované město, se budou zase jednou vyrovnávat i se svou pubertou. V čemž jim samozřejmě bude nápomocný i jejich ikonický mentor Tříska. Mutantní chaos uvidíme v kinech již 3. srpna letošního roku.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Trailer závěrečného dílu The Last of Us odhaluje matku Ellie a útok Světlušek
Trailer závěrečného dílu The Last of Us odhaluje matku Ellie a útok Světlušek
06.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

A je to tady! Po osmi týdnech čekání se fanoušci The Last of Us konečně dočkají epického završení první řady, ve kterém Joela a Ellie čeká setkání se Světluškami. Hráče videohry pak potěší návrat oblíbené herečky v roli matky Ellie.

Nejchválenější kriminálku současnosti si v Česku nepustíte. Brzy se to snad změní
Nejchválenější kriminálku současnosti si v Česku nepustíte. Brzy se to snad změní
05.03.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Režisér Rian Johnson sice před lety nakrknul řadu fanoušků Star Wars, jeho kriminální projekty jsou ale pokaždé velkým hitem. Nyní se po dvou filmech ze série Na nože přesunul do televize s mysteriózní variací na Columba.

Vetřelec 7 spouští kamery. Nabídne mladé drsňačky a inspiruje se novým Predátorem
Vetřelec 7 spouští kamery. Nabídne mladé drsňačky a inspiruje se novým Predátorem
05.03.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Očekávaný návrat série Vetřelec už je na spadnutí. Režisér Fede Álvarez totiž konečně roztáčí kamery, aby přivedl na svět novou generaci drsňaček, které si poradí s xenomorphím šmejdem z vesmíru.

Nový horor je drsné naturalistické peklo. Diváci opouští sály a mluví o zvracení
Nový horor je drsné naturalistické peklo. Diváci opouští sály a mluví o zvracení
03.03.2023 19:50:00 | Filmové novinky

Zdá se, že fanoušci drsných hororů budou mít brzy žně. Nový nezávislý snímek The Outwaters totiž šokoval první diváky svým nesmlouvavým naturalistickým přístupem a slabší jedince donutil k opuštění kinosálu kvůli vyloučení jejich večeře. Recenze taktéž mluví o velmi nepříjemném zážitku.