FB pixel TP pixel
Telenovela ZOO má nástupce. Prima odhalila nový seriál o vztazích © FTV Prima

Telenovela ZOO má nástupce. Prima odhalila nový seriál o vztazích

Televize Prima vstoupila začátkem podzimu se seriálem ZOO do závěrečné rovinky. Aktuálně zbývá odvysílat několik posledních epizod, a tak si řada diváků kladla otázku, co přijde po Evě Burešové a dalších hercích z oblíbeného prostředí zvířátek. Nyní už víme, že nás čeká novinka o přátelství, kde romantika možná půjde trochu do pozadí.

České novinky 11. 9. 2024 17:30 | České novinky

Seriál Zoo patří mezi největší hity televize Prima, takže jeho odchod z vysílání je pro televizi nepochybně riskem. Obzvlášť ve chvíli, kdy jde o jeden z mála skutečných hitů, který vládne sledovanosti v úterý i ve čtvrtek týden co týden. Ředitel Primy Marek Singer sice potvrdil, že se diváci možná dočkají spin-offu ZOO, ten je ale zatím otázkou daleké budoucnosti a televize doufá, že již v říjnu uspěje s novinkou o trojici kamarádů. Ten nahradí ZOO po úspěšných čtyřech řadách, které nabídly 43, 83, 82 a nakonec ještě 16 epizod.

Po ZOO přichází Kamarádi

Nový seriál ponese název Kamarádi s podtitulem Přátelství je někdy víc než láska. V hlavních rolích se objeví Anastasia Chocholatá, David Gránský a Jan Komínek a samozřejmě půjde o další vztahovku, která se bude dle vypuštěného hudebního videa soustředit na život na venkově. Kamarádi se dočkají logicky stejného nasazení jako ZOO, tj. v hlavním vysílacím čase vždy v úterý a ve čtvrtek. Půjdou tedy proti rovněž velmi populárnímu seriálu Jedna rodina od TV Nova.

Televize Prima samozřejmě doufá, že se podaří ZOO adekvátně nahradit a Kamarádi se stanou hitem. Nedávná historie však ukazuje, že uspokojit české diváky už není tak jednoduché. Selhaly kupříkladu Dobré zprávy, které chtěly vztahový koncept přenést do prostředí samotné televize. Z dalších neúspěchů zmiňme historickou telenovelu Eliška a Damián, která má natočenou i druhou řadu, o níž se netuší, zda bude vůbec odvysílaná, a také projekt Lež na pláži, který měl také přesáhnout hranici jedné řady. Kromě ZOO se Primě v poslední době povedlo jen zařazení seriálu Sedm schodů k moci a také návrat seriálu Polda s Davidem Matáskem.

Zdroj: Mediář / Mediaguru

 20 se líbí
Nejprovokativnější pořad v Česku je zpátky. Představil novou drbárnu ze zákulisí
Nejprovokativnější pořad v Česku je zpátky. Představil novou drbárnu ze zákulisí
06.09.2024 7:00:00 | České novinky

Nova a Voyo rozjíždí svůj podzimní program slibující spoustu hitů opravdu naplno. Po roce se opět vrací populární Love Island, který letos slibuje být ještě žhavější, smyslnější a provokativnější.

Cenové peklo multikin: Labyrint ceníků zmate, příplatky oškubou. Pražáci a Brňáci se prohnou nejvíc
Cenové peklo multikin: Labyrint ceníků zmate, příplatky oškubou. Pražáci a Brňáci se prohnou nejvíc
05.09.2024 16:50:00 | České novinky

Průměrné ceny lístků do multikin za poslední tři roky stouply zhruba o čtvrtinu. Zdražilo nejen základní vstupné, ale cenami hýbou také různé extra příplatky - za lepší sedačky, lepší zvuk nebo lepší zážitek. Zlevnit se naopak můžete třeba registrací v klubu. Pojďme se na tento fenomén příplatků ale i slev podívat podrobněji.

Kazma na Primě zcela vyhořel. Premiéra byla předem odsouzena k neúspěchu
Kazma na Primě zcela vyhořel. Premiéra byla předem odsouzena k neúspěchu
02.09.2024 19:15:00 | České novinky

Jestli televize Prima doufala, že vstoupí do podzimní sezóny s větším úspěchem než v loňském roce, zatím se zdá, že se šeredně zmýlila. Sbírá totiž jedno divácké zklamání za druhým. Tentokrát už ale nemůže být překvapený skutečně nikdo. Vsadit na Kazmu byla chyba z vícero důvodů.

Další průšvih pro Primu: Premiérová kriminálka ztratila půl milionu diváků a bude hůř
Další průšvih pro Primu: Premiérová kriminálka ztratila půl milionu diváků a bude hůř
01.09.2024 19:30:00 | České novinky

Televize Prima uvedla po více než dvou letech novou řadu kriminální komedie s nadpřirozeným prvkem Duch a zdá se, že u diváků opět narazila. Televize sice vyhrála sobotní večer, jenže výsledek je oproti očekávání tristní. Počet diváků totiž masivně poklesl.