FB pixel TP pixel
Voyo trefilo doják podzimu. Ztracená rodina s Pergnerovou sází na optimismus © Voyo / TV Nova

Voyo trefilo doják podzimu. Ztracená rodina s Pergnerovou sází na optimismus

Fanoušci reality shows mají letos na podzim hotové žně. Především pak v případě, že si předplácí streamovací službu Voyo. Ta se totiž vytasila s novým Love Islandem, chystá dalšího Big Brothera a aktuálně ničí slzné kanálky novinkou Ztracená rodina s Terezou Pergnerovou. A je to slzení vesměs příjemné.

Filmové novinky

Natočit dobrou reality show je kumšt. Obzvlášť pokud v ní chcete mít upřímné lidské emoce. Formát vysílaný v zahraničí pod názvem Long Lost Family byl doposud pro české publikum neznámý, na velmi podobném půdorysu však funguje dlouholetá guilty pleasure mnohých diváků – Českou televizí vysílaná Pošta pro tebe. Zatímco v legendárním pořadu moderovaném Ester Janečkovou se mnohdy mohlo stát, že si lidé spíše ublížili, než by došli smíření, novinka TV Nova a streamovací služby Voyo Ztracená rodina je naprostým opakem. Nedočkáte se výkřiků ani házení sklenic, pouze slz dojetí.

V každém dílu moderátorská dvojice Tereza Pergnerová a bývalý investigativní dokumentarista Mirek Vaňura pomáhají nalézt dvojici protagonistů členy své rodiny. A pátrání mnohdy může vést až za hranice republiky či dokonce kontinentu. Ve svižně utíkající hodince se tak dočkáme prolínajících se hluboce lidských příběhů, které zahřejí u srdce a dokazují, že jsou ještě jistoty, o které se můžeme opřít. V rámci nenáročné zábavy, která dokáže zaujmout celou rodinu, se tak jedná o vskutku ukázkovou zábavu, která naplňuje vše, co si na papíře předsevzala.

Ztracená rodina navíc netrpí na český neduh převzatých formátů, kdy je tuzemská verze podfinancovaná. Řemeslně je projekt solidní a vzhledem k cestování napříč kontinenty je vidět, že tvůrci měli dost finančních prostředků, aby mohli dát projektu adekvátní péči. TV Nova uvádí Ztracenou rodinu každý čtvrtek od 7. září. S týdenními předstihy je však pořad tradičně dostupný pro předplatitele služby Voyo.

Zdroj: Český rozhlas / TV Nova / Voyo / Autorský text

 1 zobrazení  
Téměř nekoukatelná akční pohroma. Expendables 4 sklízí ostudné reakce diváků
Téměř nekoukatelná akční pohroma. Expendables 4 sklízí ostudné reakce diváků
22.09.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Po devíti letech vstupuje do kin již čtvrtý díl série Expendables, opět pod vedením Sylvestera Stallona a Jasona Stathama. Reakce prvních diváků na sociálních sítích jsou ovšem drtivé, mnozí navíc mluví o nejhorším dílu série.

Velký návrat Nicolase Cage. Nová sci-fi komedie je řazena mezi nejlepší filmy roku
Velký návrat Nicolase Cage. Nová sci-fi komedie je řazena mezi nejlepší filmy roku
21.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Jízlivých komedií, které se nebojí tepat do živého, není nikdy dost. A zdá se, že letos v zimě se jedné černočerné žánrovky se skvělým obsazením skutečně dočkáme. Představila se premiérově na festivalu v Torontu, ohlasy nešetří chválou a nově se představuje i v bláznivém traileru.

Primácký vrchol neumětelství. V Elišce a Damiánovi bizarně zaútočil vysavač
Primácký vrchol neumětelství. V Elišce a Damiánovi bizarně zaútočil vysavač
21.09.2023 15:50:00 | Filmové novinky

Seriál Eliška a Damián měl být velkým televizním hitem letošního podzimu. Místo slávy a vysoké sledovanosti ale sklízí spíše zasloužený posměch. A nejinak je tomu po zveřejnění další bizarní scény, ve které se šlechtic Damián snaží Elišku zachránit před útokem vysavače. Komediální scéna totiž nemá elementární logiku.

Nejlepší sci-fi posledních let přichází! Nový postapokalyptický trhák ohromil kritiky
Nejlepší sci-fi posledních let přichází! Nový postapokalyptický trhák ohromil kritiky
21.09.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Gareth Edwards se po dlouhých sedmi letech vrací do kin s postapokalyptickou sci-fi novinkou Stvořitel. Snímek s Johnem Davidem Washingtonem v hlavní roli uhranul kritiky, kteří v něm vidí vizuálně ohromující epos a žánrovou událost posledních let.