FB pixel TP pixel
American Virgin
American Virgin

Americká panna

American Virgin
USA | 2009 | Komedie | Sex | 82 minut

Priscilla (Jenna Dewan) je obyčejné děvče z normální rodiny, která se snaží vést správný a bohabojný život. Její rodiče jí podporují proti smilství a věří, že první pohlavní styk má být až po svatbě. Priscilla se střetne na koleji se svou novou spolubydlící Naz (Brianne Davis), jež nerespektuje žádn...

Priscilla (Jenna Dewan) je obyčejné děvče z normální rodiny, která se snaží vést správný a bohabojný život. Její rodiče jí podporují proti smilství a věří, že první pohlavní styk má být až po svatbě. Priscilla se střetne na koleji se svou novou spolubydlící Naz (Brianne Davis), jež nerespektuje žádná pravidla, kromě jednoho - pořádně se bavit! Jednou však Priscilla nemůže spát, protože jí ruší divoká párty na koleji, kde se zrovna vyskytuje i Ed Curtzman (Rob Schneider) reprezentující a zastupující šílenou šou "Chicks Go Crazy". Zde se poprvé v životě Priscilla setká s alkoholem a pěkně na to doplatí, posměšky ze stran jejích přátel jsou to nejmenší, protože si vůbec nevybavuje, co vlastně dělala. Nakonec si díky přátelům vezme do hlavy, že opilá a polonahá tancovala před kamerou Eda Curtzmana, natáčející podobné „odvazy“ pěkných děvčat. Vydá se tedy spolu s novými přáteli hledat Eda, aby jim videonahrávku z této noci vydal.

Hrají: Jenna Dewan, Rob Schneider, Chase Ryan Jeffery, Brianne Davis, Elan Moss-Bachrach, Ashley Schneider, Bo Burnham

Režie: Clare Kilner

IMDb  43 % Kinobox  45 %

Americká panna online

Sledovat Americká panna online můžeš na Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Americká panna online, zda je ke stažení a zda má Americká panna dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 21. 1. 2021
Předplatné za 159 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Americká panna recenze a hodnocení

Ve filmu Americká panna hrají Jenna Dewan, Rob Schneider, Chase Ryan Jeffery, Brianne Davis, Elan Moss-Bachrach, Ashley Schneider, Bo Burnham.

Film Americká panna režíruje Clare Kilner.

Film Americká panna má 82 minut.

Film Americká panna můžete vidět na Voyo.

Film Americká panna je online na Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.