FB pixel TP pixel
3. řada Stranger Things postaví omladinu před nové příšery a hrozby © TMDB

3. řada Stranger Things postaví omladinu před nové příšery a hrozby

Netflix se dnes rozhodl zpříjemnit nám druhou polovinu týdne plnohodnotným trailerem pro 3. řadu Stranger Things, na kterou už fandové čekají nepříjemně dlouho. Prý se to čekání ale vyplatí, tak co tam máme? Winona Ryder vypadá vystrašeně, všude létají blesky, podezřelý chlápek v obleku přednáší proslov a ta hrozivá příšera má asi 10 tisíc zubů.

Filmové novinky

Třetí řada Stranger Things je od začátku prezentována jako dosud nejambicióznější a největší. A trailer od prvních sekund jasně hlásá, že děcka jsou zpět. Jen už to nejsou děcka, nebo to o sobě aspoň tvrdí. A kromě sluncem ozářeného léta v Indianě nás opět čeká i pořádná dávka temnoty z Upside Down. Celé se to tváří jako další dobrá řada „starého dobrého“ Stranger Things se vším, co k tomu patří.

Do Hawkins vtrhly nové příšery a Eleven s přáteli bude (opět) muset vše zachránit. Ti pozornější si možná všimnou, že ani zde nechybí jistý Kingův vliv v podobě odkazů k It: Movie nebo Stůj při mně. Nechybí ani Starcourt Mall, který se již objevil v řadě marketingových materiálů a bude v nové sérii pravděpodobně významnou lokalitou.

3. řada Stranger Things postaví omladinu před nové příšery a hrozby © TMDB

I za touto řadou znovu stojí bratři Dufferovi, kteří se seriálem snaží vzdát hold 80tkám a zejména nostalgickým sci-fi a hororovým počinům z tohoto období (mezi nejčastější zdroje inspirace patří díla Stephena Kinga nebo Stevena Spielberga). V hlavních rolích se představí Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Cara Buono nebo Natalia Dyer. Stranger Things dorazí na Netflix 4. července.

Dobrou zprávou je, že přímo na Netflixu uvidíte tento trailer s českými titulky. To je obvykle znamení, že i samotná série bude kompletně s českými titulky. Netflix poslední týdny mohutně počešťuje své původní sériály a po dlouhé pauze se českých titulků dočkala nedávno také druhá řada Stranger Things.

 176 zobrazení   25 se líbí
Vetřelec dostal k čtyřicátým narozeninám webový videoseriál
Vetřelec dostal k čtyřicátým narozeninám webový videoseriál
19.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Protože je letos čtyřicáté výročí od uvedení prvního dílu z dosud poměrně rozrostlého vetřelčího univerza jdoucího napříč žánry i médii, dočkali se fanoušci sedmidílné digitální série Alien: Isolation, která adaptuje videohru z roku 2014.

Prohlédněte si první zákulisní fotky a video z fantasy Zaklínač
Prohlédněte si první zákulisní fotky a video z fantasy Zaklínač
18.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Natáčení vysoce očekávaného fantasy seriálu Zaklínač z produkce Netflixu se rozběhlo a na internetu se začaly objevovat fotky z oficiálních i neoficiálních zdrojů. My vám některé z nich přinášíme.

Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů
Netflix dělá fanouškům anime radost, v přípravě je několik nových seriálů
14.03.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Dominantní streamovací hráč Netflix svou nabídkou naznačoval, že podpora anime je pro něj důležitá. Nyní hodlá do vývoje japonských animovaných filmů a seriálů své investice ještě zvýšit.

První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
První dva díly 8. řady Hry o trůny budou kratší, než jsme čekali
14.03.2019 | Filmové novinky

Špatné zprávy, posledních 6 dílů Hry o trůny se (zatím) netváří příliš dlouhometrážně. I když nám je už od roku 2017 slibováno, že všechny díly budou délkou připomínat celovečerní filmy, nyní se ukázalo, že minimálně první dva díly budou ve skutečnosti kratší, než bylo slibováno.