FB pixel TP pixel
Pokračování sexy hitu 365 dní míří na Netflix. První trailer plní očekávání © Netflix

Pokračování sexy hitu 365 dní míří na Netflix. První trailer plní očekávání

Netflix zveřejnil první ukázku z pokračování nečekaného polského hitu 365 dní. A opět máme čekat pořádně žhavou podívanou, která potěší hlavně nadšené čtenářky snílkovských romanťáren o sexy milionářích a fandy stockholmského syndromu.

10. 4. 2022 10:00 | Filmové novinky

Pokračování příběhu o mafiánovi Massimovi, který se pokouší dostat do kalhotek sličné Lauře, což doprovází žhavé scény na hranici filmů pro dospělé, ponese jméno 365 dní: Ten den a zdá se, že Massimo dostane konkurenta. Ukázka je z velké části střižená ze záběrů z prvního dílu, druhá polovina láká na problémy s Massimovou rodinou a dumáním Laury nad tím, zda by neměla jeho zvrácený svět opustit. Skvělé je, že si zřejmě i samotný Netflix uvědomuje, jakou blátotlačku má v rukávu, takže i oficiální synopse začíná skoro až posměšně: „Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě“. Zaručený hit budoucích týdnů dorazí na Netflix již 27. dubna.

 8 246 zobrazení   1 220 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Kompletní James Bond míří exkluzivně na Amazon. Má to ale tunu háčků
Kompletní James Bond míří exkluzivně na Amazon. Má to ale tunu háčků
10.04.2022 8:20:00 | Filmové novinky

Není žádným tajemstvím, že společnost Amazon koupila jednu z nejstarších hollywoodských společností Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) za sumu 8,5 miliardy dolarů. Koupě nebyla jednoduchá a zabrala poměrně dost času. Nyní ale Bezosova společnost hodlá těžit mimo jiné Jamese Bonda.

Netflix ruší další oblíbený fantasy seriál. Tvůrci už stihli reagovat
Netflix ruší další oblíbený fantasy seriál. Tvůrci už stihli reagovat
08.04.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Rodinu Zámkových z populárního seriálového fantasy Zámek a klíč uvidíme v chystané třetí řadě naposledy. Netflix se totiž rozhodl v seriálu dále nepokračovat.

Nový trailer Doctora Strange vás dostane. Odhaluje zombies i masivní akci
Nový trailer Doctora Strange vás dostane. Odhaluje zombies i masivní akci
07.04.2022 14:40:00 | Filmové novinky

Doctor Strange se vrhne do nového dobrodružství již 5. května a zatím se zdá, že se bude jednat o opravdu velkolepou podívanou. Nová ukázka se nebojí machrovat s trikovými výjevy i variantami ústředního hrdiny.

HBO konečně doplňuje nabídku o největší filmové hrdiny
HBO konečně doplňuje nabídku o největší filmové hrdiny
07.04.2022 14:00:00 | Filmové novinky

HBO s měsíčním zpožděním konečně šlape do přidávání katalogového obsahu a přidává filmy, které si mnozí fanoušci přáli při spuštění. Nově dorazily starší snímky s Batmanem i Supermanem.