FB pixel TP pixel
Marvel slaví nečekaný hit. Čarodějnická novinka překonává očekávání © Marvel Studios

Marvel slaví nečekaný hit. Čarodějnická novinka překonává očekávání

První epizoda nového seriálu z dílny Marvelu Agatha: Za vším schovaná dosáhla na Disney+ během prvního týdne solidní sledovanosti. I když se tato čísla nedají srovnat s největšími hity z portfolia Disneyho, jde o relativně slibný začátek.

Filmové novinky 30. 9. 2024 19:20 | Filmové novinky

18. září debutoval na Disney+ nový seriál z dílny Marvelu Agatha: Za vším schovaná, který sleduje mocnou čarodějku Agathu Harkness, kterou diváci znají ze seriálu WandaVision. První epizoda seriálu se během prvního týdne dostala na 9,3 milionu zhlédnutí, a ve sledovansti se drží zhruba na podobné úrovni jiných velkých seriálů na Disney+ jako Percy Jackson a Olympané či Star Wars: Akolytka. Percy Jakcson který debutoval v prosinci 2023, měl 13,3 milionu zhlédnutí za šest dní, zatímco poslední uvedený Star Wars seriál dosáhl sledovanosti 11,1 milionu za pět dní. Oproti velkým hitům Disney+ jakým byla například Ahsoka, která dosáhla na 14 milionů zhlédnutí během pěti dní, však Agatha výrazně zaostala.

Protože však Disney neposkytl statistiky měřené prostřednictvím standardizovaného časového období, je obtížné učinit jasné závěry. V seriálu pak sledujeme Agathu, kterou opět ztvárnila všestranná a charismatická Kathryn Hahn, jež se krátce po událostech z WandaVision vydává na cestu za znovuzískáním svých dřívějších schopností, na níž nachází nepravděpodobné spojence. Vedle Hahn se v Agathě objeví také Aubrey Plaza, Joe Locke nebo Ali Ahn. Server Rotten Tomatoes v tuto chvíli nastřádal přes 90 recenzí, z nichž je 83 procent pozitivních s průměrnou známkou 6,3 bodů z 10. Diváci pak seriál na tomto serveru hodnotí v rámci Popcornometru 81 procenty.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  723 zobrazení   84 se líbí
Sebevražda, které nikdo nevěří. Případ, který otřásl Českem, v mrazivém traileru
Sebevražda, které nikdo nevěří. Případ, který otřásl Českem, v mrazivém traileru
30.09.2024 14:45:00 | Filmové novinky

Před deseti lety se v Letňanech odehrála děsivá smrt mladé dívky Anety. Policie případ uzavřela jako sebevraždu, zdá se však, že vyšetřování neproběhlo zcela standardně. Nyní se tvůrci snímku Aneta rozhodli podivný případ otevřít a nechat celou situaci posoudit zahraničními experty.

Naprosté fiasko a ostuda. Nový Hellboy je tak špatný, že nejde do kin
Naprosté fiasko a ostuda. Nový Hellboy je tak špatný, že nejde do kin
29.09.2024 19:40:00 | Filmové novinky

Tohle si rohatý bijec vážně nezasloužil. Upoutávky na nového Hellboye nevzbuzovaly mnoho optimismu na blížící se premiéru a nyní se tvůrci rozhodli, že film do kin minimálně v USA raději vůbec nepošlou. Místo toho lacině vyhlížející fantasy půjde rovnou online.

Nejvysmívanější komiks se vrací jako seriál. Hlavní roli nikdo nechtěl
Nejvysmívanější komiks se vrací jako seriál. Hlavní roli nikdo nechtěl
29.09.2024 19:10:00 | Filmové novinky

DCU z dílny autorské dvojice James Gunn a Peter Safran na rozdíl od Zacka Snydera neopomene členy nejslavnějšího kosmického pořádkového sboru. V plánu je mysteriózní seriál, do kterého byli lákáni Josh Brolin a Matthew McConaughey. Oba nakonec odmítli, Jordana ale i tak ztvární kvalitní herec.

Zemi ovládla smrtící monstra. Nové postapokalyptické sci-fi láká v akčním traileru
Zemi ovládla smrtící monstra. Nové postapokalyptické sci-fi láká v akčním traileru
27.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Herec Anthony Mackie patří v současnosti mezi největší hollywoodské dříče a střídá jedno natáčení za druhým. Nejvíce se mu zalíbilo ve sci-fi žánru, kde buď fackuje superpadouchy u Marvelu, anebo si dává dostaveníčka s mimozemskými stvůrami.