FB pixel TP pixel
Naprosté fiasko a ostuda. Nový Hellboy je tak špatný, že nejde do kin © MFU Films

Naprosté fiasko a ostuda. Nový Hellboy je tak špatný, že nejde do kin

Tohle si rohatý bijec vážně nezasloužil. Upoutávky na nového Hellboye nevzbuzovaly mnoho optimismu na blížící se premiéru a nyní se tvůrci rozhodli, že film do kin minimálně v USA raději vůbec nepošlou. Místo toho lacině vyhlížející fantasy půjde rovnou online.

Filmové novinky 29. 9. 2024 19:40 | Filmové novinky

Komiksový tvůrce Mike Mignola odmítá nechat filmového Hellboye umřít, a tak přichází již třetí verze osudů rohatého drsňáka, která však prozatím vypadá ze všech verzí nejhůře. Ačkoli je asi nejbližší své předloze. Po předchozích upoutávkách to nyní potvrzují i první recenze, které píší o naprosté otřesnosti s nesympatickým protagonistou a scénářem, který by nezachránil ani mnohem větší rozpočet. Ten film samozřejmě nemá, a tak je vše opravdu tak laciné a mdlé, jak se zdálo z upoutávek. Výsledek je naprostý zmatek, který není originální, napínavý, děsivý ani zábavný. Prostě je jen dokonale tupý.

Výsledek je natolik příšerný, že se i samotní producenti zalekli a posílají film nakonec do kin je v minimu lokací. Kupříkladu do Velké Británie snímek dorazil na konci září, v USA ale do kinosálů vůbec nevkročí. Místo toho zamíří od 8. října na dva týdny exkluzivně na platformy Amazon a Fandango. Následně poputuje od 22. října na různé formy VOD jako iTunes, Google Filmy či Rakuten. Jde o bizarní situaci, neboť tvůrce komiksu Mike Mignola věřil v konečně věrnou adaptaci svých knih. Mignola spolupracoval i na prvních dvou filmech v režii Guillerma del Tora, především s tím druhým však není dodnes zcela smířený a nemá na něj dle svých slov žádný pozitivní pohled.

Zdroj: IGN / Rotten Tomatoes

Nejvysmívanější komiks se vrací jako seriál. Hlavní roli nikdo nechtěl
Nejvysmívanější komiks se vrací jako seriál. Hlavní roli nikdo nechtěl
29.09.2024 19:10:00 | Filmové novinky

DCU z dílny autorské dvojice James Gunn a Peter Safran na rozdíl od Zacka Snydera neopomene členy nejslavnějšího kosmického pořádkového sboru. V plánu je mysteriózní seriál, do kterého byli lákáni Josh Brolin a Matthew McConaughey. Oba nakonec odmítli, Jordana ale i tak ztvární kvalitní herec.

Zemi ovládla smrtící monstra. Nové postapokalyptické sci-fi láká v akčním traileru
Zemi ovládla smrtící monstra. Nové postapokalyptické sci-fi láká v akčním traileru
27.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Herec Anthony Mackie patří v současnosti mezi největší hollywoodské dříče a střídá jedno natáčení za druhým. Nejvíce se mu zalíbilo ve sci-fi žánru, kde buď fackuje superpadouchy u Marvelu, anebo si dává dostaveníčka s mimozemskými stvůrami.

Stallone opět na vrcholu. Jeho drsný seriál trhá rekordy sledovanosti
Stallone opět na vrcholu. Jeho drsný seriál trhá rekordy sledovanosti
27.09.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Hvězda Sylvestera Stallona rozhodně nehasne. Možná už není prominentním hrdinou stříbrného plátna, na televizních obrazovkách se mu však daří fantasticky. A jeho seriálová novinka nabírá rekordní množství diváků.

Zemřela Potterova profesorka McGonagallová. Herečce bylo 89 let
Zemřela Potterova profesorka McGonagallová. Herečce bylo 89 let
27.09.2024 15:59:00 | Filmové novinky

Smutná zpráva dorazila z Velké Británie. Herecká legenda nejen ve filmu, ale i v divadle, Maggie Smith, zemřela v požehnaném věku 89 let. Filmoví a televizní diváci si ji v posledních dekádách zamilovali hlavně jako herečku ze sérií Harry Potter a Panství Downton.