FB pixel TP pixel
Stallone opět na vrcholu. Jeho drsný seriál trhá rekordy sledovanosti © Paramount Plus / SkyShowtime

Stallone opět na vrcholu. Jeho drsný seriál trhá rekordy sledovanosti

Hvězda Sylvestera Stallona rozhodně nehasne. Možná už není prominentním hrdinou stříbrného plátna, na televizních obrazovkách se mu však daří fantasticky. A jeho seriálová novinka nabírá rekordní množství diváků.

Filmové novinky 27. 9. 2024 16:45 | Filmové novinky

Sylvester Stallone už sice není prominentní postavou stříbrného plátna a jeho poslední štace v Expendables byla dokonce solidním propadákem, na dnes už ne zas tak malé televizní obrazovce ale sklízí úspěchy. Nedávno se na obrazovky služeb Paramount+ a SkyShowtime vrátil s projektem Král Tulsy a první jmenovaná platforma se nyní pochlubila hodně solidními čísly.

Král Tulsy totiž překonal všechny rekordy platformy a jen v premiérový den seriál sledovaly 2 miliony aktivních předplatitelů. V rámci týdne si seriál pustilo celkem 5 milionů lidí. Šéf společnosti Paramount Global, Chris McCarthy, má jasno v tom, že jde o kombinaci „Slyovy star-power a kouzla, psaveckého umu Terryho Wintera a jedinečnému světu vytvořeném Taylorem Sheridanem.“ Sheridan je ostatně pro Paramount+ a SkyShowtime klíčovým mužem, když kromě Krále Tulsy vytváří také projekty Starosta Kingstownu a hlavně hit Yellowstone.

Paramount nicméně není spokojen jen se sledovaností pořadu. Radost mu dělá i výrazný zásah na sociálních sítích, kde podle dat Paramountu vzrostl zájem o seriál mezi první a druhou řadou o 934 procent. Čímž se do velké míry potvrzuje rostoucí zájem o seriál jako takový.

Stallone v seriálu ztvárnil roli mafiánského drsňáka Dwighta Manfrediho, který je po 25 letech propuštěn z vězení a je mu nakázáno rozšířit gangsterské aktivity na venkově v Oklahomě. Dwight si však postupně začne budovat vlastní impérium, v čemž pokračuje právě ve druhé řadě seriálu. U nás je seriál dostupný na platformě SkyShowtime.

Zdroj: Deadline

 30 se líbí
Zemřela Potterova profesorka McGonagallová. Herečce bylo 89 let
Zemřela Potterova profesorka McGonagallová. Herečce bylo 89 let
27.09.2024 15:59:00 | Filmové novinky

Smutná zpráva dorazila z Velké Británie. Herecká legenda nejen ve filmu, ale i v divadle, Maggie Smith, zemřela v požehnaném věku 89 let. Filmoví a televizní diváci si ji v posledních dekádách zamilovali hlavně jako herečku ze sérií Harry Potter a Panství Downton.

Nový Vetřelec už bude online. Dorazí 2 měsíce po uvedení v kinech
Nový Vetřelec už bude online. Dorazí 2 měsíce po uvedení v kinech
27.09.2024 15:45:00 | Filmové novinky

Hororová sci-fi série Vetřelec se v srpnu úspěšně vrátila do kin s povedeným pokračováním Vetřelec: Romulus. Nyní studio Disney oznámilo, kdy bude snímek Fedeho Alvareze k dispozici na digitálních platformách.

John Wick je zpátky! V prvním drsném traileru mentoruje prokletou Balerínu
John Wick je zpátky! V prvním drsném traileru mentoruje prokletou Balerínu
26.09.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Po dlouhém čekání se fanoušci série John Wick a jejího světa dočkají dalšího příspěvku. Po seriálovém Continentalu a čtvrtém filmu se samotným Wickem přichází Balerína v podání Any de Armas, která se naplno pouští do světa nájemných zabijáků. A John u toho nebude chybět.

První trailer The Last of Us 2 je tady! Epická apokalypsa vás donutí k slzám
První trailer The Last of Us 2 je tady! Epická apokalypsa vás donutí k slzám
26.09.2024 17:20:00 | Filmové novinky

Druhá řada seriálového fenoménu The Last of Us se blíží a první trailer od HBO slibuje ohromné věci. Kdo hrál herní předlohu, toho potěší naprostá věrnost herní předloze, což zároveň znamená hromadu silných emocí, které ve vás vyvolá už píseň Future Days od Pearl Jam, která zní celou dobu na pozadí.