FB pixel TP pixel
Anihilace aneb intelektuální sci-fi na komerčním Netflixu © TMDB

Anihilace aneb intelektuální sci-fi na komerčním Netflixu

Původně měl jít nový ambiciózní sci-fi film Alexe Garlanda (Ex-Machina) i do českých kin, ale Netflix překvapivě zakoupil online práva a v mezinárodní premiéře ho uvedl toto pondělí. Je to chyba a měl být uveden v kinech? A čeká nás něco podobného jako Příchozí nebo ještě něco náročnějšího?

Tipy na film
© TMDB

Anihilace

Annihilation | USA | 2018 | Sci-fi filmy | Sci-fi drama

Mladá bioložka se vydá na tajnou výpravu do místa v džungli, kde neplatí přírodní zákony a existují tam exempláře, které ještě nikdo nikdy neviděl. Hrají: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Oscar Isaac, Gina Rodriguez, Sonoya Mizuno, Tuva Novotny

 68 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | od 12. 3. 2018
 85 zobrazení  
12 filmů z Febiofestu, které můžete vidět online
12 filmů z Febiofestu, které můžete vidět online
15.03.2018 | Tipy na film

Jubilejní 25. ročník Mezinárodního filmového festivalu Praha Febiofest začíná již ve čtvrtek 15. března a v Praze i v regionech nabídne tradičně vytříbenou přehlídku současné i minulé světové kinematografie. I kdyby jste měli obraceč času, všech více než 170 filmů z programu byste ale vidět nestihli. Ještě, že existují ty internety! Díky retrospektivám, ale i několika novým filmům si u sestavování programu můžete rozmyslet, zda na tuto dvanáctku filmů vyrazíte do kina nebo si je vychutnáte z pohodlí domova.

10 důvodů proč začít koukat na sci-fi seriál Expanse
10 důvodů proč začít koukat na sci-fi seriál Expanse
13.03.2018 | Tipy na film

Již v dubnu se 3. sezónou vrací na obrazovky asi nejlepší televizní sci-fi seriál současnosti The Expanse. A protože na Filmtoru zatím tahle hard sci-fi laskomina nedostala žádný prostor, je nejvyšší čas vše napravit!

10 černošských hitovek pokud se vám líbil Black Panther
10 černošských hitovek pokud se vám líbil Black Panther
12.03.2018 | Tipy na film

Marvel se nás poslední týdny snaží přesvědčit, že před Black Pantherem žádné výrazné černošské tituly neexistovaly a že se zasadil o malou hollywoodskou revoluci. My ale moc dobře víme, že jde hlavně o PR řečičky a kdo hledal, ten dávno svého ikonického hrdinu s tmavou tváří našel. Tady je desítka těch našich.

15 filmů Bruce Willise - hvězdný start a pád do zapomnění
15 filmů Bruce Willise - hvězdný start a pád do zapomnění
09.03.2018 | Tipy na film

Bruce Willis patří mezi největší akční hrdiny filmové historie. Při příležitosti premiéry jeho nového snímku, remaku klasiky Přání smrti, jsme se ohlédli za jeho kariérou a vybrali z ní nejen jeho úspěšné a výrazné role, ale také snímky, které propadly u kritiků i fanoušků, a symbolizují Bruceův kariérní propad.