FB pixel TP pixel
Apple TV+ vypustil dva nové trailery na očekávané novinky! © TMDB

Apple TV+ vypustil dva nové trailery na očekávané novinky!

V Applu se rozhodli vykročit jinou cestou než Netflix, který téměř dennodenně zasypává fanoušky hromadami materiálu, a spíše po vzoru HBO se zaměřují na v počtu skromější, ale o to prestižnější projekty. Mrkněte na s námi na dva z nich, jejichž premiéra se kvapem blíží.

Filmové novinky

Amazing Stories

Již 6. března se můžeme těšit na zhlédnutí pěti příběhů, které nám přináší v roli producenta Steven Spielberg. Ten tak stojí za revivalem svého 35 let starého stejnojmenného antologického sci-fi projektu míchajícího horor, fantasy či sci-fi. Seriál bude chtít určitě navázat nejen na svého předchůdce, ale i na úspěch velmi podobných současných projektů jako netflixovského Černého zrcadla nebo také loni restartované Zóny soumraku pod dohledem Jordana Peelea. Herecky se na seriálu podílí například Edward Burns, Austin Stowell, Sasha Lane nebo nedávno zesnulá legenda Robert Foster, pro nějž to bylo poslední herecké představení.

Beastie Boys Story

Fanoušci legendární hip-hopové experimentální trojice Beastie Boys se musí určitě nedočkavostí vrtět, protože právě o těchto třech newyorčanech se rozhodl natočit dokument jejich přítel, král podivností a neotřelých videoklipů Spike Jonze. Ten s kapelou dlouhodobě spolupracoval a režijně stojí například za jejich kultovním klipem k songu Sabotage. Dokument je vlastně rozšířený záznam vystoupení, ve kterém si Michael “Mike D" Diamond a Adam “Ad-Rock” Horovitz připomínají historii kapely a vzpomínají na předčasně zesnulého třetího člena Adama “MCA” Yauche. Od 3. dubna bude dokument ve vybraných amerických Imaxech, na obrazovkách Apple TV+ pak k vidění od 24. dubna.

 826 zobrazení   2 se líbí
Netflix představil 5 nových ukázek na očekávané seriálové hity
Netflix představil 5 nových ukázek na očekávané seriálové hity
17.02.2020 | Filmové novinky

Kvantita netflixovských oznámení je neskutečná a abychom všechno stíhali, musíme ukázky dokonce kompletovat po více kusech. Čerstvě jsme se dočkali nejen oznámení další řady Sexuální výchovy, ale i záběrů ze Stranger Things nebo další řady Castlevanie!

Zopakujte si události 1. řady Půjčovny masa před pokračováním na Netflixu
Zopakujte si události 1. řady Půjčovny masa před pokračováním na Netflixu
16.02.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Příběh Takeshiho Kovacse se za necelé dva týdny dočká svého pokračování. Pokud ovšem nestíháte celou první řadu v návalu novinek nakoukat, Netflix pro vás má doslova dar z nebes v podobě přehledného opáčka.

3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?
3 očekávané seriály od HBO zveřejnily první ukázky. Máme se na co těšit?
14.02.2020 13:00:00 | Filmové novinky

HBO nelení a připravilo tři ambiciózní tituly: jeden koprodukční seriál a dvě minisérie. K dispozici jsou i trailery, tak si můžeme zrekapitulovat, na co se vlastně můžeme v nejbližší době těšit.

PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!
PRVNÍ POHLED: Robert Pattinson poprvé v kostýmu Batmana!
14.02.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Natáčení snímku The Batman je v plném proudu a režisér Matt Reeves tak konečně oficiálně představil podobu nového Temného rytíře, jehož si zahraje Robert Pattinson. Vedle toho známe i podobu dalšího Batsignálu, jenž zveřejnil na sociálních sítích Gordonův představitel Jeffrey Wright.