FB pixel TP pixel
Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou © Lionsgate

Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou

Sylvester Stallone se vrací na plátna kin v roli protřelého šéfa zlodějské bandy v novém akčním thrilleru Armor. Trailer ke snímku o přepadení obrněného vozu slibuje napínavou podívanou plnou zvratů a adrenalinové akce.

Filmové novinky 9. 10. 2024 16:30 | Filmové novinky

V září odstartovala druhá řada úspěšného krimi seriálu Král Tulsy, v němž Sylvester Stallone hraje mafiána, který se pokouší ovládnout oklahomskou Tulsu. V chystané novince – thrilleru Armor – Stallone neopustí kriminální podsvětí a zahraje si tentokrát zkušeného zloděje, který sestaví tým pro odvážnou loupež obrněného vozu. Podle traileru, který nedávno vypustila společnost Lionsgate, se však věci nevyvíjí podle plánu. Stalloneho tým je přesvědčený, že půjde o rutinní práci, ale když vůz na mostě převrhnou, situace se rychle zkomplikuje. Otec James (Jason Patric) a syn Casey, kteří obrněný vůz řídí, se ocitají uvězněni uvnitř a musí bojovat o přežití.

Trailer naznačuje, že se můžeme těšit na snímek s hustou atmosférou, plnou dramatických zvratů a stupňujícího se napětí. Vedle Stalloneho a Patrica si ve filmu zahráli Josh Wiggins, Dash Mihok nebo Erin Ownbey. Režie se ujal nepříliš známý Justin Routt. Jak vidno, Stallone ani ve svých osmasedmdesáti letech nezahálí. A to má do budoucna v plánu další zajímavé projekty. Vedle chystané třetí řady Krále Tulsy by se měl v roce 2025 objevit ve špionážním thrilleru Alarum po boku Scotta Eastwooda a pak jej uvidíme v detektivce s názvem The Epiphany. Armor by měl do kin, na digitální platformy a VOD dorazit 22. listopadu 2024.

Zdroj: Collider

Hororové šílenství v nekompromisním traileru. Unikát natočený v jediném záběru nadchl kritiky
Hororové šílenství v nekompromisním traileru. Unikát natočený v jediném záběru nadchl kritiky
08.10.2024 18:38:00 | Filmové novinky

Originální horory zdá se ještě existují. Francouzská novinka MadS vás o tom přesvědčí v dynamické upoutávce, která vás dostane do hlavy teenagera, jehož mozek je po neznámé droze vržen do víru divokých událostí směřujících ke konci světa. První diváci z řad kritiků jsou nadšení a chválí film za inovaci žánru a nekompromisní přístup.

Nová božská fantasy Netflixu končí předčasně. Netflix ji zrušil navzdory otevřenému konci
Nová božská fantasy Netflixu končí předčasně. Netflix ji zrušil navzdory otevřenému konci
08.10.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Na konci léta uvedl Netflix na své platformě ambiciózní seriál KAOS, v němž zazářil charismatický Jeff Goldblum v roli boha Dia. Bohužel, tato moderní interpretace antických bájí kvůli nedostatečné sledovanosti končí po první řadě, přestože tvůrci počítali s pokračováním.

Středověká pomsta v akčním traileru. Řezání krků doprovází tuna černého humoru
Středověká pomsta v akčním traileru. Řezání krků doprovází tuna černého humoru
07.10.2024 19:30:00 | Filmové novinky

Do kin v USA zanedlouho zamíří stylové historické akční drama Stockholm Bloodbath, za nímž stojí ostřílený švédský režisér Mikael Hafström. Trailer ke snímku slibuje napínavý a drsný černohumorný příběh o pomstě na pozadí skutečných událostí.

Nejnenáviděnější komiksový film všech dob: Druhý Joker padá na dno, diváci jsou znechucení
Nejnenáviděnější komiksový film všech dob: Druhý Joker padá na dno, diváci jsou znechucení
06.10.2024 13:34:00 | Filmové novinky

Tak tohle se studiu Warner Bros. vůbec nepovedlo. Zatímco první Joker utržil v kinech přes miliardu dolarů, předražené pokračování čím dál víc padá na pomyslné dno. Už tak mrzkým odhadům tržeb vůbec nepomáhá skutečnost, že se film lidem vůbec nelíbí a dávají mu nejhorší hodnocení v historii komiksových filmů.