FB pixel TP pixel
Nové fotky z Avatara 2 berou dech. Sigourney Weaver má překvapivou roli © 20th Century Studios

Nové fotky z Avatara 2 berou dech. Sigourney Weaver má překvapivou roli

Magazín Empire představil nové fotky z očekávaného pokračování Avatara s podtitulem The Way of Water. Poprvé se tak můžete podívat na modrou podobu Kate Winslet nebo novou roli Sigourney Weaver.

1. 7. 2022 19:40 | Filmové novinky

V novém čísle magazínu Empire jsme se dočkali nových fotek z očekávaného pokračování filmového hitu Avatar Jamese Camerona. A nejsou to ledajaké fotky, neboť ukazují nové postavy příběhu, nikoli jen Jakea a Neytiri, kteří už dnes asi nikoho extrémně nepřekvapí. Kohopak jsme se dočkali? Jako první dorazila fotka Kate Winslet, jež se díky počítačům promění do Na`vi válečnice Ronal z vodního kmene Metkayina. Jake a Neytiri mají právě u Ronal a jejího chotě Tonowariho (Cliff Curtis) vyhledat pomoc poté, co musí kvůli lidem opustit svůj domov. A prý to nebude úplně vřelé přijetí. Winslet také v novém rozhovoru odhalila, že pod vodou během natáčení dokázala vydržet sedm minut a 14 vteřin a že James Cameron už není takový bouřlivák jako před 26 lety, kdy spolu točili Titanic.

Rovněž došlo k odhalení podoby a nové role Sigourney Weaver. Ta v minulém filmu zemřela a tudíž se dlouho nevědělo, zda se opět vrátí v nějaké metafyzické rovině, anebo dostane zcela novou postavu. Nakonec platí to druhé, neboť si zahraje pubertální dceru Jakea a Neytiri jménem Kiri. A ano, bude modrá a překvapivě adoptovaná. Prohlédnout si ji můžete níže.

Zdroj: Empire

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Karlovarský festival pobouřil Ukrajince ruským filmem. Organizátoři reagují jasně
Karlovarský festival pobouřil Ukrajince ruským filmem. Organizátoři reagují jasně
29.06.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Jen krátce před zahájením mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech musí pořadatelé řešit mediální skandál a bránit se vůči příkrým slovům z Ukrajiny.

Je to tady! Daredevil a další marvelovky z Netflixu jsou opět online
Je to tady! Daredevil a další marvelovky z Netflixu jsou opět online
29.06.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Fandové komiksových seriálů se konečně dočkali a ani to netrvalo dlouho. Jen dva týdny od spuštění v Česku streamovací služba Disney Plus vrací do oběhu původně netflixovské adaptace temnějších seriálů napojených na Marvel Cinematic Universe.

Nové video vysvětluje, v čem je seriál Obi-Wan Kenobi naprosto skvělý
Nové video vysvětluje, v čem je seriál Obi-Wan Kenobi naprosto skvělý
28.06.2022 15:45:00 | Filmové novinky

Seriál Obi-Wan Kenobi je u konce a fanoušci jsou rozpolcení na dva tábory. Zatímco jedni novinku ze světa Star Wars chválí za uzavřený dějový oblouk a zábavné souboje, jiné trápí těžké dějové lapsy. Nyní ale přichází video, které jasně rozebírá, že je seriál lepší, než si někteří chtějí přiznat.

Nejžhavějších film roku vznikl v Česku. Trailer na Hranice lásky musíte vidět
Nejžhavějších film roku vznikl v Česku. Trailer na Hranice lásky musíte vidět
28.06.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Zapomeňte na trapnou erotiku ve stylu Troškova Slunce, seno… nebo křečovité postelové scény, konečně přichází film, který je autentický a o vztazích a intimnostech mluví bez příkras.