FB pixel TP pixel
Baby Yoda je zpátky. První trailer na 2. řadu Mandaloriana je tu! © TMDB

Baby Yoda je zpátky. První trailer na 2. řadu Mandaloriana je tu!

Konečně! Fanoušci Star Wars se po měsících čekání opět mají na co těšit. Lucasfilm totiž právě zveřejnil první ukázku na 2. řadu seriálu Mandalorian, který na Disney+ odstartuje již 30. října.

Tipy na film

Hledání Jediů začíná!

Dave Filoni a Jon Favreau vládnou! Alespoň to se odvážíme tvrdit po první ochutnávce z druhé řady Mandaloriana, která láká na přesně tu správnou dávku sci-fi pohádky, kterou naznačil konec předchozí řady. Po titulním hrdinovi a Dítěti alias Baby Yodovi prahnou nájemní lovci napříč galaxií a samotný Din Djarin se během nekonečného přemisťování a skrývání vydává na nebezpečnou misi, na jejímž konci by měli stát rytíři Jedi, se kterými nemají Mandaloriané nejlepší zkušenosti. První ukázka je záběrově poměrně skromná a nenabízí ani očekávaná odhalení nových postav. Láká však na postavy z minulé řady, kdy dojde k návratu několika starých známých, impozantní záběry Tie Fighterů a dokonce i na naháněčku s X-Wingy! A Baby Yoda je zase neskutečně roztomilý. Zamrzí tak pouze skutečnost, že 30. října, kdy bude první epizoda druhé řady ke zhlédnutí na Disney+, budou mít čeští diváci oficiální cestou stále smůlu. Většina jich tedy nepochybně zamíří k alternativním zdrojům. Ale za to si může Disney sám.

 1 046 zobrazení   164 se líbí
Pořád nemáte dost? Netflix dnes přidal 8 dalších povedených filmů!
Pořád nemáte dost? Netflix dnes přidal 8 dalších povedených filmů!
15.09.2020 10:00:00 | Tipy na film

Netflix v září neskutečně válí, co se týče filmové nabídky. Nejenže každý týden přibývají jeho originální produkce, ale v podstatě ob den se do nabídky dostávají i nové zakoupené filmy. A i tentokrát je o co stát!

15 skvělých nenápadných seriálů na Netflixu, které mají český dabing
15 skvělých nenápadných seriálů na Netflixu, které mají český dabing
14.09.2020 10:00:00 | Tipy na film

Když se řekne Netflix, většina z nás si představí seriály jako Stranger Things, Zaklínač, Umbrella Academy, nebo Ozark. Dnes se ale podíváme na méně známé seriály, které není radno přehlížet. Jednak mají své kvality a také jim nechybí pro řadu diváků zásadní český dabing.

7 povedených filmů, které se potají objevily na Netflixu
7 povedených filmů, které se potají objevily na Netflixu
13.09.2020 14:00:00 | Tipy na film

Sice nechápeme proč, ale ačkoli Netflix řadu nově zakoupených filmů anoncuje přímo na své úvodní straně, řadu filmů přidává bez výraznějšího upozornění. Třeba jako následující šestici filmů, která potěší fanoušky napětí i komedie.

Známe 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu současnosti v Česku
Známe 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu současnosti v Česku
13.09.2020 | Tipy na film

Díky portálu FlixPatrol vám po měsíci znovu přinášíme desítku nejsledovanějších filmů na Netflixu v našich končinách. Jako již tradičně, většina titulů vznikla pod značkou Netflix Originals, mezi elitní společností najdeme i nějaké ty katalogovky. Přesvědčte se sami!