FB pixel TP pixel
Konečně dobrý seriál na Primě? Trailer vyfetované novinky je protipólem Elišky a Damiána © Prima+

Konečně dobrý seriál na Primě? Trailer vyfetované novinky je protipólem Elišky a Damiána

Ačkoli televize Prima v posledních týdnech sklízí posměch za nepovedenou telenovelu Eliška a Damián, v rámci podzimní nabídky chystá i jeden velmi zajímavý projekt. Na streamovací službě Prima+ totiž uvede seriál o ztracené zásilce kokainu, kterou se zaměstnanci supermarketu rozhodnou dál přeprodávat.

Filmové novinky

Seriálovou novinku Banáni hodlá Prima na své streamovací službě Prima+ uvést již během letošního podzimu. A že se jedná o něco na poměry této komerční televize neobvyklého, dosvědčuje skutečnost, že se seriál povedlo udat na festival Serial Killer. Zde byl v minulém týdnu uveden v rámci Soutěže webseriálů a pilotní epizoda o délce 27 minut si vysloužila velmi pozitivní reakce publika. Seriál vypráví o skupině zaměstnanců pohraničního obchodu s potravinami, kteří objeví v zásilce banánů několik kilogramů kokainu. A protože jde o vykutálené Čechy, rozhodnou se s drogami naložit po svém a prodat je. Jenže co když je budou kolumbijští majitelé v tuzemsku hledat?

Banáni se mohou pochlubit solidním komediálním obsazením, když hlavní role ztvárnili Cyril Dobrý, Sandra Nováková, Ondřej Malý a Josef Carda. A jak ukazuje první zveřejněná upoutávka, režisér Vojtěch Moravec vizuálně rozhodně překračuje primácký standard a servíruje hravou, neony prosvícenou feťáckou jízdu, ve které se bílý prášek objeví v množství nemalém. Jak navíc uvádí prvotní ohlasy, výsledný počin má švih i dobrý smysl pro humor, což není zase tak překvapivé při pohledu na jméno scenáristy Tomáše Vávry, který pracoval mimo jiné na fenoménu Vyšehrad. Produkci seriálu zajistila Old&Rich Production, která dříve zaujala úchvatnou kreativní kampaní Red Bullu a formule 1 From Castle to Castle. Celkem Banáni nabídnou osm zhruba půlhodinových epizod, přesné datum uvedení však není známo.

Zdroj: Serial Killer / Red Bull / Prima+

Velkolepá řezba Stathama s megalodony míří na HBO nečekaně rychle
Velkolepá řezba Stathama s megalodony míří na HBO nečekaně rychle
25.09.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Ačkoli se nová akční polízanice s Jasonem Stathamem objevila na TVOD službách teprve minulý týden, HBO Max se již chystá na uvedení filmu Meg 2: Příkop ve své nabídce.

Nový horor Netflixu je událostí roku. Recenze jsou naprosto nadšené
Nový horor Netflixu je událostí roku. Recenze jsou naprosto nadšené
25.09.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Milovaný hororový tvůrce Mike Flanagan se loučí s Netflixem ambiciózní seriálovou adaptací klasické hororové povídky Pád domu Usherů od Edgara Allana Poea. Podle prvních kritických reakcí jde o rozlučku ve velkém stylu a možná nejlepší Flanaganův seriál vůbec.

Skutečná Hra na oliheň v prvním traileru. Netflix nechal účastníky nelidsky trpět
Skutečná Hra na oliheň v prvním traileru. Netflix nechal účastníky nelidsky trpět
24.09.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Zatímco Netflix chystá druhou řadu populárního seriálu Hra na oliheň, natočena je i první řada skutečné hry, jež má být největší kompetitivní soutěží světa. Problém je, že kontroverzní pořad provázely potíže i během natáčení a lidé doopravdy trpěli.

Nejstupidnější velkofilm roku je konečně online. Pusťte si akční řež se Stathamem v nejlepší kvalitě
Nejstupidnější velkofilm roku je konečně online. Pusťte si akční řež se Stathamem v nejlepší kvalitě
22.09.2023 11:30:00 | Filmové novinky

Jason Statham sice míří do kin v akční novince Expendables 4, jak ale ukazují první ohlasy diváků, jedná se o velkou akční tragédii. Pokud už chcete něco skutečně stupidního, co je ale stále zábavné a svou blbost si uvědomuje, vsaďte raději na velkofilm, v němž si to plešatý drsňák rozdá hned s několika megalodony.