FB pixel TP pixel
Nejbrutálnější komiks současnosti se vrací. Trailer servíruje šílenství © Amazon Studios

Nejbrutálnější komiks současnosti se vrací. Trailer servíruje šílenství

Šílená parta lovců superhrdinů pod vedením nekompromisního Butchera se vrací. Trailer na třetí sérii veleúspěšného seriálu The Boys slibuje řádnou směsici akce a brutality. Banda nebude mít s členy Sedmičky žádné slitování. Jak ale kartami zamíchá prohnilý Soldier Boy?

18. 5. 2022 16:50 | Filmové novinky

Homelander se asi zbláznil, protože po televizních debatách tvrdí, že je poctivý americký občan a že jeho vztah s Maeve byla chyba. To se ale nelíbí Bandě a Butcher s Hughiem jsou ochotni konečně zlikvidovat Sedmičku jednou provždy. Butcher ale stojí před nejdůležitějším životním rozhodnutím. Požije kvůli likvidaci superhrdinů pilule, které mu na 24 hodin propůjčí superschopnosti? A jak do děje zasáhne "zlý Captain America" Soldier Boy?

Třetí série amazonského hitu The Boys debutuje na Prime Video už 3. června. Na pozici producenta se na ní podílí i tvůrce předlohy Garth Ennis, největší hereckou posilou pak je Jensen Ackles. Hvězda ukončených Lovců duchů i jejich chystaného prequelu si zahraje Soldier Boye, poněkud zvrácenou verzi Captaina Americy. Do svých rolí se samozřejmě vrací i herci z předchozích řad, hlavně Anthony Starr (Homelander), Karl Urban (Billy Butcher) a Jack Quaid (Hughie Campbell). Třetí série pak rozhodně nebude poslední, tvůrci slibují další pokračování i spin-offy.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Hulk dostává seriál. První trailer nové marvelovky má akci i kotel humoru
Hulk dostává seriál. První trailer nové marvelovky má akci i kotel humoru
18.05.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Marvel pokračuje v trendu starších hrdinů předávajících pomyslnou štafetu nové generaci hrdinů. Nyní přišla řada na zeleného obra Hulka, který bude mentorovat svou sestřenku Jennifer Walters aka She-Hulk!

Hemsworth a režisér Top Gunu 2 ukázali zvrhlý trailer nového sci-fi Netflixu
Hemsworth a režisér Top Gunu 2 ukázali zvrhlý trailer nového sci-fi Netflixu
17.05.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Režisér Joseph Kosinski a hvězda série Vyproštění a hvězdný Thor Chris Hemsworth spojují síly a v traileru prezentují nové sci-fi Spiderhead, které ukazuje zvrhlý experiment s drogami, který úplně nevyjde podle představ.

První trailer nového Predátora ukazuje střet s indiány. Film kina vynechá
První trailer nového Predátora ukazuje střet s indiány. Film kina vynechá
17.05.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávaný návrat sci-fi série Predátor je konečně je tady. Již 5. srpna bude mít premiéru nový snímek Prey, který nás zavede 300 let do minulosti a vesmírného lovce postaví proti indiánům.

Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku
Netflix má dárek pro fanoušky. Odhaluje největší hity letošního roku
17.05.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Loni Netflix poprvé spustil pro své fanoušky přehlídku nejzajímavějších chystaných filmů a seriálů pojmenovanou Geeked Week. Ačkoli do letošního konání chybí ještě několik týdnů, po odhalení nové upoutávky to rozhodně vypadá, že čekání bude stát za to.