FB pixel TP pixel
Bažináč od Jamese Wana se představuje v plnohodnotném traileru © TMDB

Bažináč od Jamese Wana se představuje v plnohodnotném traileru

Už 31. května uvede stanice DC Universe svůj třetí původní seriál, ve kterém se vypravíme do louisianských bažin a setkáme se s proslulým Bažináčem. Na dílko od producenta Jamese Wana a režiséra Lena Wisemana se můžete navnadit v dalším traileru.

Filmové novinky

V plnohodnotném traileru na bažinné dobrodružství vidíme vědkyni Abby Arcane (Crystal Reed), jež cestuje do Louisiany vyšetřit zvláštní jevy a domnělou nákazu měnící lidi v nestvůrné rostliny. Abby se brzy seznámí a sblíží s dalším vědcem Alecem Hollandem (Andy Bean) a postupně proniká do tajů neznámé epidemie, načež se do věci vloží i doktor Jason Woodrue (Kevin Durand), jenž se snaží výzkum převzít. Na scéně se nečekaně objevuje i démonický superhrdina Blue Devil (Ian Ziering) a věštkyně Madame Xanadu (Jeryll-Prescott), díky čemuž už bažiny nikdy nebudou jako dřív.

Na motivy komiksové série Alana Moorea uvidíme deset epizod, které produkuje hororový a blockbusterový tvůrce James Wan a minimálně pilot natočil Len Wiseman ( Smrtonosná past 4.0). Premiéra na DC Universe je stanovena na 31. května. Která stanice získá po odvysílání práva mimo Spojené státy, zatím není známo. Připomeňme, že Titans odvysílal Netflix, nedávnou Doom Patrol však pod svá křídla vzalo HBO, kde se seriál objeví již 5. června.

 350 zobrazení   31 se líbí
Unikly záběry brnění z chystaného Zaklínače a fanoušci se bouří
Unikly záběry brnění z chystaného Zaklínače a fanoušci se bouří
29.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Na internetu se objevily první fotografie z natáčení očekávaného netflixovského Zaklínače a prvotní reakce fanoušků nejsou z těch nejlepších, spíš naopak. Kromě zbraní a některých scén se totiž objevily i fotografie brnění Nilfgaardu, které vypadá přinejmenším „zajímavě“.

Netflix získal mezinárodní distribuční práva ke dvěma vítězům z Cannes
Netflix získal mezinárodní distribuční práva ke dvěma vítězům z Cannes
28.05.2019 | Filmové novinky

Online televize Netflix na filmovém festivalu v Cannes zakoupila práva ke dvěma vítězným snímkům. Na jeho obrazovkách tak uvidíme film Atlantique režisérky Mati Diop a animovaný snímek I Lost My Body režiséra Jérémy Clapina.

Rekordně mnoho lidí po konci Hry o trůny googluje, jak zrušit HBO
Rekordně mnoho lidí po konci Hry o trůny googluje, jak zrušit HBO
27.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny je pro tuto chvíli na HBO zcela ukončená, televize odvysílala poslední dokument ze zákulisí s názvem The Last Watch a nyní si počkáme na nějaký ten spinoff. A zdá se, že s koncem veleúspěšného seriálu přišel pro mnoho lidí i konec jejich předplatného HBO.

Podívejte se na 1 sekundu z každého dílu Hry o trůny
Podívejte se na 1 sekundu z každého dílu Hry o trůny
24.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Jak si rychle zrekapitulovat všech 73 odvysílaných dílů Hry o trůny? Jednoho fanouška napadlo vybrat z každého dílu nejdůležitější sekundu a spojit vše do jednoho videa. Výsledkem je skvělý retrospektivní pohled na všech 8 řad seriálu.