FB pixel TP pixel
Bitva v 5. díle Hry o trůny bude podle Daenerys větší než ta o Zimohrad © TMDB

Bitva v 5. díle Hry o trůny bude podle Daenerys větší než ta o Zimohrad

Ti pozornější z nás už dlouho vědí, že 5. díl 8. řady Hry o trůny bude obsahovat další (a s vysokou pravděpodobností již úplně poslední) velkou bitvu. Emilia Clarke nyní prozradila, že bude „ještě větší“ než bitva o Zimohrad.

Filmové novinky

Předposlední díl poslední řady Hry o trůny opět režíroval talentovaný Miguel Sapochnik (Bitva Bastardů, Bitva o Zimohrad). Z této informace bylo možné již před časem vydedukovat, že 8. řada seriálu bude obsahovat celkem dvě velké bitvy. Osud první bitvy už známe a 4. díl nyní zamete cestičku pro druhé a finální osudové střetnutí. A Matka draků Emilia Clarke tvrdí, že tato druhá bitva bude „ještě větší“ než Bitva o Zimohrad.

Dvaatřicetiletá herečka fanoušky během interview u Jimmyho Kimmela vyzvala, aby si před bitvou s Cersei Lannister (Lena Headey) a Zlatou společností našli tu největší obrazovku, ke které se můžou dostat. O posledních třech dílech prohlásila, že „budou šílené – 5. díl je větší. 5. epizoda je ahhhh. Čtvrtá, pátá i šestá, všechny jsou šílené, ale…“. Jimmy si to pak chtěl ujasnit: „Čtvrtá je tuhle neděli a v páté se stane něco šíleného?“ Načež mu Emilia odvětila: „Najděte si tu největší televizi, kterou můžete.“ Čtvrtý díl bude tedy zřejmě plnit podobnou funkci jako ten druhý. A nám nezbývá než doufat, že se finální velká bitva bude odehrávat za denního světla.

 2 196 zobrazení   137 se líbí
Třetí řada Příběhu služebnice se blíží, podívejte se na „revoluční” trailer
Třetí řada Příběhu služebnice se blíží, podívejte se na „revoluční” trailer
02.05.2019 13:45:00 | Filmové novinky

Téměř za měsíc se na obrazovky vrátí cenami ověnčené dystopické drama Příběh služebnice v hlavní roli s Elisabeth Moss. Online televize Hulu proto vydala trailer, který poodkrývá nové detaily.

Fanoušci zuří. Zombie komedie Santa Clarita Diet na Netflixu končí
Fanoušci zuří. Zombie komedie Santa Clarita Diet na Netflixu končí
01.05.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Oblíbený rodinný zombie seriál Santa Clarita Diet s Drew Barrymore a Timothy Olyphantem se další řady nedočká.

Čínský sci-fi megahit The Wandering Earth je nově na Netflixu v češtině
Čínský sci-fi megahit The Wandering Earth je nově na Netflixu v češtině
30.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Chybí vám velkorozpočtové sci-fi fláky ve stylu Armagedonu? Čína a Netflix jsou tu pro vás s velkofilmem, kterým se Asie chce rovnat Hollywoodu. A nechybí ani české titulky!

Přišel vám poslední díl Hry o trůny příliš tmavý? Máme pár rad na zlepšení
Přišel vám poslední díl Hry o trůny příliš tmavý? Máme pár rad na zlepšení
30.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Bitva o Zimohrad měla být dosavadním vrcholem seriálu Hra o trůny. A po vizuální stránce nepochybně byla, ale ne pro každého. Řada fanoušků si ihned po zhlédnutí stěžovala, že velká část dílu byla příliš tmavá, kostičkovaná a místy nebylo na obraze vůbec nic vidět.