FB pixel TP pixel
Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama © Warner Bros.

Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama

Jeden z nejmocnějších antihrdinů vesmíru DC se po více než třinácti letech ve vývojovém pekle konečně představuje v prvním oficiálním teaseru ke své sólovce. A zdá se, že Dwayne Johnson nelhal, když pravil, že právě Adam změní "hierarchii moci" v DCEU.

Filmové novinky

O snímku Black Adam se poprvé mluvilo už v roce 2008 a už v té době, dávno před vznikem jakéhokoli sdíleného komiksového vesmíru, se role ujal Dwayne "The Rock" Johnson. Po několika letech bylo rozhodnuto, že by se Adam měl poprvé objevit ve filmu Shazam, jenž už vznikal pod značkou DCEU. Avšak Dwayne patří mezi největší hollywoodské hvězdy, proto se Warner Bros. a New Line Cinema nakonec rozhodli obnovit projekt sólovky Black Adama. Té se nakonec, po letech odkladů dočkáme 28. července 2022 a Dwayne Johnson na globální akci DC Fandome představil první teaser, jímž je podle jeho slov úvodní scéna filmu.

V úvodní scéně vidíme skupinu archeologů na návštěvě v prastarém chrámu v Adamově vlasti Kahndaq. Jedné z výzkumnic stačí přečíst nápis na jednom z náhrobků a vyslovit zaklínadlo "SHAZAM", aby povolala zpět na náš svět mocného staroegyptského čaroděje Teth-Adama. Ten nemilosrdně zavraždí ozbrojený doprovod výzkumného týmu a zahalen v kápi se vznese k nebesům, aby mohl znovu ovládnout svou zemi.

Vedle Dwayna se ve filmu, který natočil Jaume Collet-Serra, objeví i bývalý James Bond Pierce Brosnan, který si zahraje jednoho z vůdčích členů superhrdinského týmu JSA Doctora Fatea. Toho v JSA doplní i Aldis Hodge coby Hawkman, Noah Centineo, jenž ztvární Atom Smashera, a také Quintessa Swindell jako nová superhrdinka Cyclone. Adam se pak ve své sólovce setká i s milovanou Isis. Ta dostane tvář herečky Sarah Shahi.

 24 736 zobrazení  
Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
16.10.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Aquaman byl dlouhé roky za otloukánka, ale režisér James Wan a Jason Momoa z něj udělali totálního borce, který nás baví svým otevřeným přijetím fantasy žánru a snahou na nic si nehrát. A dvojka bude očividně totální bomba.

Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo
Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo
14.10.2021 14:30:00 | Filmové novinky

Carl Weathers, jedna z hvězd seriálu Mandalorian, na svém twitterovém účtu prozradil, že se právě rozbíhá natáčení 3. řady této hitové sci-fi série. Jaké je očekávané datum premiéry nových dílů na Disney+?

Režisér Půlnoční mše natočí pro Netflix další adaptaci slavného hororu
Režisér Půlnoční mše natočí pro Netflix další adaptaci slavného hororu
11.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Mike Flanagan a Netflix jsou nerozlučnou dvojkou, která sází jeden napínavý hororový projekt za druhým. Po právě uvedené Půlnoční mši byla oznámena práce na další minisérii.

Black Widow porazila Disneyho. Kolik milionů Scarlett Johansson dostane?
Black Widow porazila Disneyho. Kolik milionů Scarlett Johansson dostane?
10.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Mezinárodně sledovaná kauza ve věci žaloby společnosti Disney herečkou Scarlett Johansson se zdá být u konce. Obě strany se dohodly mimosoudním vyrovnáním, které má Johansson vykompenzovat její finanční ztrátu z filmu Black Widow.