FB pixel TP pixel
Náhrada Strážců Galaxie je tu. Trailer slibuje monstra, akci a nekorektní humor © Lionsgate

Náhrada Strážců Galaxie je tu. Trailer slibuje monstra, akci a nekorektní humor

Fanoušci nekorektní akční zábavy se konečně dočkají své náhrady za bláznivé Strážce Galaxie. Studio Lionsgate nyní odhalilo finální upoutávku na svou chystanou adaptaci videohry Borderlands, jež se očividně velmi inspirovala dílem Jamese Gunna pro komiksového obra Marvel. Dokáže ale tahle partička ujetých hrdinů Star Lorda a spol. nahradit?

Filmové novinky 24. 7. 2024 20:35 | Filmové novinky

Herní série Borderlands je akční RPG, která se odehrává v postapokalyptickém sci-fi světě nazvaném Pandora. Hra kombinuje prvky střílečky z pohledu první osoby s prvky RPG, jako jsou questy, levelování postav a sbírání kořisti. Hlavním tahákem série je také její charakteristický komiksový styl, výrazně zveličené postavy a do krajnosti zahnaný černý humor. A zdá se, že tohle všechno bude filmová adaptace od režiséra Eliho Rotha skutečně obsahovat.

Přesvědčuje o tom i nový trailer, ve kterém se skupina roztodivných hrdinů vydává za bájným pokladem. Čelit přitom musí nejen nepřátelům, ale i fekálnímu humoru, který obsahuje mimo jiné projížďku močovou oblastí. Poněkud překvapivé je na tomto úletu ve stylu Strážců Galaxie rozhodně hvězdné obsazení. Do hlavní role se povedlo obsadit Cate Blanchett jako Lilith, které budou sekundovat Jamie Lee Curtis, Kevin Hart nebo hvězda Barbie Ariana Greenblatt. Hlavním padouchem je pak Edgar Ramírez jako Atlas.

V loňském roce se nicméně objevily poněkud znepokojující zprávy pro fanoušky, že byl z filmu odejit režisér Eli Roth, jenž měl být pro potřebné přetáčky nahrazen režisérem prvního Deadpoola Timem Millerem. Jak ale uvádí například magazín Deadline, nahrazení Rotha mělo být s režisérem koordinované a mělo být výsledkem nedostatku času, neboť režisér již zároveň pracoval na hororu Den díkůvzdání a neměl tudíž na přetáčení filmu čas.

Zdroj: Lionsgate

Romantický megahit Netflixu potvrdil pokračování. O čem budou Bridgertonovi 4?
Romantický megahit Netflixu potvrdil pokračování. O čem budou Bridgertonovi 4?
24.07.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Bridgertonovi se řadí mezi nejpopulárnější seriály Netflixu a třetí řada s Penelopou Featherington momentálně drtí konkurenci. Není tedy divu, že se streamovací gigant chystá bohatou knižní sérii těžit dál, jak nám ostatně naznačil v nejnovější ukázce.

Nový film s Johnem Wickem je v troskách. Testovací projekce jsou katastrofální
Nový film s Johnem Wickem je v troskách. Testovací projekce jsou katastrofální
24.07.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Očekávaný spin-off Johna Wicka s názvem Ballerina, který se kvůli dotáčkám o rok opozdí, právě prošel testovací projekcí. První reakce hovoří o naprosté katastrofě, která může ohrozit celou franšízu.

Velký návrat Marvelu: Deadpool s Wolverinem trhnou rekordy, kritici nešetří rozpaky
Velký návrat Marvelu: Deadpool s Wolverinem trhnou rekordy, kritici nešetří rozpaky
24.07.2024 9:40:00 | Filmové novinky

Marvelovský spasitel konečně přichází a zdá se, že jeho velkohubost nebude jen prázdným mlácením slámy. Predikce tržeb jsou totiž u nového Deadpoola extrémní, nehledě na skutečnost, že recenze nejsou tam, kde si je Marvel přál vidět.

Joker 2 ve velkolepém traileru dává lidem, co chtějí. Nebezpečný psychopat čelí soudu století
Joker 2 ve velkolepém traileru dává lidem, co chtějí. Nebezpečný psychopat čelí soudu století
23.07.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Todd Phillip a studio Warner Bros. představili nový trailer očekávaného snímku Joker: Folie a Deux, který naváže na osudy Arthura Flecka z filmového megahitu Joker. Pokračování bude částečně muzikálem a zaměří se na vztah Jokera s jeho mentálně nestabilní láskou Harley Quinn. Zároveň tvůrci odhalují soudní proces s anti-hrdinou.