FB pixel TP pixel
Romantický megahit Netflixu potvrdil pokračování. O čem budou Bridgertonovi 4? © Netflix

Romantický megahit Netflixu potvrdil pokračování. O čem budou Bridgertonovi 4?

Bridgertonovi se řadí mezi nejpopulárnější seriály Netflixu a třetí řada s Penelopou Featherington momentálně drtí konkurenci. Není tedy divu, že se streamovací gigant chystá bohatou knižní sérii těžit dál, jak nám ostatně naznačil v nejnovější ukázce.

Filmové novinky 24. 7. 2024 19:00 | Filmové novinky

Bridgertonovi patří mezi nejpopulárnější netflixovské seriály, které baví nejen ženy, ale i muže. Za úspěšným projektem adaptujícím devítidílnou knižní sérii z pera Julie Quinn stojí producentka Shonda Rhimes, která se rozhodla udělat z trochu opovrženíhodné červené knihovny výstavní audiovizuální produkt. První série byla hitem, který bavil diváky a především šokoval svou sexuální otevřeností. Ačkoliv další řady ohledně otevřenosti trochu mírní, i přes cudnost jejich popularita stále neklesá. Vzhledem k tomu, že prozatím platilo pravidlo, že co kniha, to jedna řada a jedno další provdané dítě z rodiny vikomta z Bridgertonu, zdá se, že nás čeká minimálně ještě pět či možná šest dalších pokračování.

Po úspěšném lovu na chotě, který za sebou mají Daphne, Anthony a nejnověji i Colin, přijde řada na bohémského Benedicta. V nejnovější ukázce streamovací gigant teasuje diváky, ale rafinovaně příliš neukazuje, a to včetně toho nejdůležitějšího. Benedictův milostný objekt, lady Sophie Beckett, totiž stále neodhalila svou tvář. Jistého tak moc není, jen to, že si diváci ještě pěkně dlouho počkají. Showrunnerka Jess Brownell se totiž před pár týdny v rozhovoru pro Hollywood Reporter nechala slyšet, že si na Benedictův příběh počkáme ještě minimálně dva roky.

Zdroj: Netflix

Nový film s Johnem Wickem je v troskách. Testovací projekce jsou katastrofální
Nový film s Johnem Wickem je v troskách. Testovací projekce jsou katastrofální
24.07.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Očekávaný spin-off Johna Wicka s názvem Ballerina, který se kvůli dotáčkám o rok opozdí, právě prošel testovací projekcí. První reakce hovoří o naprosté katastrofě, která může ohrozit celou franšízu.

Velký návrat Marvelu: Deadpool s Wolverinem trhnou rekordy, kritici nešetří rozpaky
Velký návrat Marvelu: Deadpool s Wolverinem trhnou rekordy, kritici nešetří rozpaky
24.07.2024 9:40:00 | Filmové novinky

Marvelovský spasitel konečně přichází a zdá se, že jeho velkohubost nebude jen prázdným mlácením slámy. Predikce tržeb jsou totiž u nového Deadpoola extrémní, nehledě na skutečnost, že recenze nejsou tam, kde si je Marvel přál vidět.

Joker 2 ve velkolepém traileru dává lidem, co chtějí. Nebezpečný psychopat čelí soudu století
Joker 2 ve velkolepém traileru dává lidem, co chtějí. Nebezpečný psychopat čelí soudu století
23.07.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Todd Phillip a studio Warner Bros. představili nový trailer očekávaného snímku Joker: Folie a Deux, který naváže na osudy Arthura Flecka z filmového megahitu Joker. Pokračování bude částečně muzikálem a zaměří se na vztah Jokera s jeho mentálně nestabilní láskou Harley Quinn. Zároveň tvůrci odhalují soudní proces s anti-hrdinou.

Netflix zastavil dokončení akčního fantasy s Charlize Theron. Film byl dotočen už před 2 lety
Netflix zastavil dokončení akčního fantasy s Charlize Theron. Film byl dotočen už před 2 lety
23.07.2024 14:20:00 | Filmové novinky

Akční fantasy Old Guard: Nesmrtelní s Charlize Theron v hlavní roli zaznamenalo v roce 2020 na Netflixu velký úspěch u diváků. Očekávané pokračování se však potýkalo s problémy v postprodukci. Theron nyní vysvětluje příčiny zpoždění a slibuje brzkou premiéru druhého dílu.