FB pixel TP pixel
Zabiják Brad Pitt vládne traileru na akční pecku od režiséra Deadpoola © Sony Pictures

Zabiják Brad Pitt vládne traileru na akční pecku od režiséra Deadpoola

Brad Pitta naprosto vládne novému traileru na snímek Bullet Train. Tahle akční jízda od režiséra Deadpoola a Johna Wicka nakopne diváky adrenalinem a připomíná šílenější variaci na gangsterky Guye Ritchieho.

7. 6. 2022 17:30 | Filmové novinky

Režisér David Leitch ukázal nový trailer na svůj akční trhák, kterým se po Johnu Wickovi a Deadpoolovi 2 pokusí dobýt světová kina. Bullet Train je akční komedií, která do jednoho vlaku nahrne hromadu zabijáků, kteří si půjdou po krku. Dojde na pistole, bojová umění a dokonce i ostře nabroušené katany. V hlavní roli se objeví Brad Pitt, který kromě akční choreografie zvládá hravě i komické vsuvky, což se mu zatraceně hodí, protože jak se zdá, má opravdu neskutečnou smůlu a kazí se mu naprosto všechno na co sáhne. V dalších rolích si zahrají Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Logan Lerman či Hiroyuki Sanada. Premiéra v Česku byla nově přesunuta na 4. srpna 2022.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový Predátor loví v drsném traileru indiány. Skalní fanoušky nadchne
Nový Predátor loví v drsném traileru indiány. Skalní fanoušky nadchne
07.06.2022 16:45:00 | Filmové novinky

Už 5. srpna vstoupí na streamovací službu Hulu a také na Disney Plus nová verze Predátora s názvem Prey. Vesmírný lovec si dá v novince dostaveníčko s indiány a něco nám říká, že neskončí dobře. Fanoušci ale budou z traileru nadšení.

Jurský svět 3 je epická akční řež a pak už nic. Recenze mluví o vyhoření série
Jurský svět 3 je epická akční řež a pak už nic. Recenze mluví o vyhoření série
07.06.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Tento čtvrtek do našich kin vletí již třetí film z nové dinosauří trilogie. Povedl se režisérovi prvního dílu Colinu Trevorrowovi návrat k milované látce, nebo budou diváci odcházet z kin zklamaní?

Tvůrci seriálu Dark předvedli trailer nového sci-fi. Netflix ho uvede letos
Tvůrci seriálu Dark předvedli trailer nového sci-fi. Netflix ho uvede letos
06.06.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Sci-fi Dark patřilo v uplynulých letech mezi to nejlepší, co Netflix ve svém katalogu nabídl, a v rámci dlouhodobé dohody nyní tvůrci připravili seriálovou novinku, která nám má také vyrazit dech. A zatím se zdá, že mysteriózní příběh o migrantech na zámořském parníku naplní své ambice.

Nejočekávanější fantasy Netflixu má první trailer! Sandman vypadá božsky
Nejočekávanější fantasy Netflixu má první trailer! Sandman vypadá božsky
06.06.2022 20:00:00 | Filmové novinky

Netflix v prvním traileru představuje nejdražší komiksový seriál všech dob, který vychází z díla Neila Gaimana. Do říše snů s Morfeem pronikneme už letos v létě.