FB pixel TP pixel
Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick © Netflix

Nejšílenější akčňák roku? Novinka Netflixu je divočejší než John Wick

Netflix představil první trailer na svůj nový originální akční film, kterým chce nalákat nové předplatitele. A je nutno uznat, že tentokrát nás čeká pořádná akční divočina plná šílených kousků kamery.

18. 7. 2022 16:50 | Filmové novinky

Jihokorejci mají po hitové Hře na oliheň u Netflixu dveře otevřené dokořán a vypadá to, že pořádný randál by mohla udělat i akční novinka @121801, která nás zavede do virem zamořeného světa, který podstatnou část populace proměnil v krvežíznivá monstra. Tentokrát ale nebudeme sledovat řadový survival horor, ale akční nářez, v němž musí mladý muž s amnézií vysvobodit holčičku, která je potenciálním lékem. A zároveň musí prchat před agenty CIA, kteří mu jdou po krku. A kdo je krucinál ten hlas ve sluchátku, který mu dává neustále pokyny?

Carter vypadá jako kombinace Vlaku do Pusanu, Johna Wicka a Zastav se a nepřežiješ, což rozhodně nebereme jako mínus. A trailer, který slibuje premiéru už 5. srpna, je sice trikově extrémně nevyrovnaný, jednu věc ovšem plní dokonale – ukazuje akční bejkárnu, která je pro večerní streamování po únavném dni jako dělaná.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
Režisér Avatara 2 odhalil stopáž filmu. Hejtrům poslal jasný vzkaz
18.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Režisérká legenda James Cameron chystá na závěr roku vyslat do kin očekáváné pokračování svého spektáklu Avatar. V nedávném interview prozradil délku filmu a obořil se vůči věčným stěžovatelům.

Tom Cruise slaví. Nový Top Gun zničil rekordy Titanicu i Transformers
Tom Cruise slaví. Nový Top Gun zničil rekordy Titanicu i Transformers
17.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Tom Cruise neskutečně válí a nový Top Gun zaslouženě líže nejen smetanu spokojených diváckých ohlasů, ale i rekordních finančních příjmů. Nyní zlomil rekordy dokonce i Titanicu či Transformers.

Nejdražší film Netflixu je pohroma. Tvůrci Avengers podle recenzí selhali
Nejdražší film Netflixu je pohroma. Tvůrci Avengers podle recenzí selhali
15.07.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste doufali, že Netflix konečně zlomí prokletí a natočí skvělý vysokorozpočtový akční biják, připravte se na zklamání. Podle zámořských recenzentů nás prý čeká průměrná špionážní podívaná.

Hra o trůny nakonec dostane jiný konec. Umírat budou jiní
Hra o trůny nakonec dostane jiný konec. Umírat budou jiní
15.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

George R. R. Martin, autor literární předlohy seriálu HBO Hry o trůny, prozradil svým fanouškům, že konec jeho knižní ságy bude naprosto odlišný od té seriálové.