FB pixel TP pixel
Prima prorazila seriálové dno. Rvačka v Elišce a Damiánovi sklízí posměch internetu © FTV Prima

Prima prorazila seriálové dno. Rvačka v Elišce a Damiánovi sklízí posměch internetu

Od nového primáckého seriálu s Emmou Smetanou v hlavní roli se mnoho nečekalo. Přesto tvůrci dokázali nízko nastavenou laťku podlézt a dokonale zesměšnit sebe i své herce. Rvačka v Elišce a Damiánovi je totiž fenomenálně špatná natolik, že se stala virální.

Filmové novinky

V sobotu 2. září měl na Primě premiéru nový romantický seriál s nádechem sci-fi Eliška a Damián, a ačkoli se z upoutávek dalo tušit, že nepůjde o vrchol seriálové tvorby a samotná televize se ani netajila skutečností, že koncept moderní romantiky s historií obšlehla od filmu Kate a Leopold, nikdo asi nečekal, že výsledkem bude čistokrevná fantasmagorie s hereckými výkony a zpracováním, které prorazí tuzemské dno. Přesto se to ale české komerční televizi podařilo a reakce na nový seriál pořádně rozproudily jako vždy se hýbající vlny internetu. Zatímco si na sociálních sítích diváci stěžují na tristní herecké výkony, úsměvné kostýmy, masky a výpravu, virálem se obratem stala fušerská akční sekvence, v níž se Eliška s tváří Emmy Smetany a posléze i její nápadník poperou s agresorem přímo uprostřed korporátní kanceláře.

Na video se můžete podívat výše, předem vás ale varujeme, že tento akční zážitek nemusí vaše bránice přežít ve zdraví. Úsměvná choreografie soubojů, tragikomická kamera a ostře duhová podprsenka Smetany, herecké kreace všech zúčastněných a samozřejmě také dialogy. To všechno tvoří obraz kreativního zmaru. Až člověku vrtá hlavou, jak nízko postavené mantinely musí komerční televize mít, aby byla schopná podobný výsledek s vážnou tváří odvysílat v hlavním vysílacím čase. Na tom se ostatně shodují i diváci, kteří na filmových databázích nešetří ostrými komentáři. O moc lépe pak seriál, respektive daný segment, nehodnotí ani internetoví diskutéři, kteří akční scénku obratem doplňují důvtipnými verbálními i vizuálními vtípky. Prima si tak svým způsobem může gratulovat, tento virální kousek zřejmě donutí pár dalších diváků ke zhlédnutí, když se jedná o negativní, přesto ale stále reklamu. Prima může mít naopak zcela vážně radost, že se seriál Eliška a Damián stal se 743 000 diváky sobotní jedničkou v rámci kategorie 15+.

Zdroj: Twitter / MediaGuru / FTV Prima

 6 457 zobrazení   958 se líbí
První Terminátor měl mít důležitou scénu o robotech. Naštvaný Cameron ji vystřihl
První Terminátor měl mít důležitou scénu o robotech. Naštvaný Cameron ji vystřihl
01.09.2023 16:25:00 | Filmové novinky

S režisérem Jamesem Cameronem si není radno zahrávat a už vůbec není moudré snažit se ho tlačit do věcí, které nechce. Své o tom ví i finančníci prvního Terminátora, s jejichž tlaky režisér Titanicu a Avatara rychle zatočil.

Alternativní konec Flashe odhalen. Batmanovo nové cameo je mnohem vtipnější
Alternativní konec Flashe odhalen. Batmanovo nové cameo je mnohem vtipnější
01.09.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Komiksový propadá Flash měl během své výroby hned několik různých konců, z nichž si studio Warner Bros. vybíralo. Nyní byl odhalen zřejmě ten nejvtipnější, který si humorně pohrál s cameo rolí Batmana.

Nejlepší válečné seriály míří na Netflix. Bratrstvo neohrožených uvidíme už v září
Nejlepší válečné seriály míří na Netflix. Bratrstvo neohrožených uvidíme už v září
31.08.2023 16:50:00 | Filmové novinky

A je to tady! Ačkoli se nejprve zdálo, že dohoda mezi HBO a Netflixem nebude zahrnovat jiné regiony než USA, nakonec se ukazuje, že cenné seriály z katalogu HBO si užijí i předplatitelé Netflixu v českém regionu. Po seriálech Nesvá a Hráči dorazí i válečné seriálové klasiky.

Nejzábavnější historický seriál současnosti překvapivě končí. Radost nemá ani HBO
Nejzábavnější historický seriál současnosti překvapivě končí. Radost nemá ani HBO
31.08.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Zdá se, že Disneyho šetření se nebude týkat jen seriálů spadajících pod streamovací službu Disney Plus. I další streamovací filiálka nyní oznámila zásadní řez a radost nebude mít ani HBO.