FB pixel TP pixel
Další megaúspěch Netflixu. Streamovací obr otevře filmový festival v Torontu © TMDB

Další megaúspěch Netflixu. Streamovací obr otevře filmový festival v Torontu

Programové oddělení kanadského festivalu v Torontu (TIFF), který je pro většinu filmů první zastávkou na cestě k oscarovým nominacím, opět ukázalo, že si nehraje na pompézní snobárnu jako evropské Cannes.

Filmové novinky

Outlaw King Trailer

 279 zobrazení   24 se líbí
SOUTĚŽ: Vyhrajte předplatné Obbod se seriálem Noční manažer
SOUTĚŽ: Vyhrajte předplatné Obbod se seriálem Noční manažer
11.08.2018 | Filmové novinky

Napínavý seriál Noční manažer patří mezi nejlepší špiónské kousky a nově ho můžete vidět i na online půjčovně Obbod. A právě s touto platformou jsme pro vás připravili soutěž, kde si můžete vyhrát měsíční předplatné.

Film Mauglí kupuje Netflix, začíná nová éra?
Film Mauglí kupuje Netflix, začíná nová éra?
30.07.2018 | Filmové novinky

Pořádná akvizice se povedla Netflixu, koupil celosvětová práva na uvedení filmu Mauglí v režii a produkci Andyho Serkise. Tento film měl jít do kin původně koncem roku 2018, Netflix však koupil exkluzivní práva a vypustí ho online zřejmě na začátku roku.

Netflix jako jasná volba pro váš Ultra HD televizor? Budete mile překvapeni
Netflix jako jasná volba pro váš Ultra HD televizor? Budete mile překvapeni
18.07.2018 | Filmové novinky

Letní měsíce bývají často označované v médiích jako takzvaná okurková sezóna, ve které se prakticky nic neděje, a proto on-line portály, deníky nebo časopisy vytahují témata, jež mohou s jistotou pravidelnosti opakovat každý rok. Při této příležitosti jsem se proto rozhodl popsat své první zkušenosti s formátem Ultra HD označovaným též jako 4K a souvisí s nákupem nového televizoru, který toto rozlišení může zprostředkovat.

Přijeď na Filmtoro Fest a užij si dva dny plné filmů a zábavy
Přijeď na Filmtoro Fest a užij si dva dny plné filmů a zábavy
17.07.2018 | Filmové novinky

Chceš začít koupání, surfování, pití chutných koktejů a sledování skvělých filmů v jeden den na jednom místě a navíc ještě v Česku? Tak v tom případě doraž na historický první Filmtoro fest, který pořádáme již příští víkend, od 27. července, v letním kině Černá v Pošumaví u lipenské přehrady. Během dvou večerů si můžeš vychutnat pohodu na pláži i v kině, sledovat The Rocka na plátně a nebo potkat Terezu Voříškovou, která přijede na festival exkluzivně uvést svůj nový film Chata na prodej.