FB pixel TP pixel
Další nová česká půjčovna Filmpopular © TMDB

Další nová česká půjčovna Filmpopular

Československá filmová společnost, stojící za televizními kanály CS film, Kino svět nebo CS mini či rádia Praha nebo Dechovka spustila včera také svojí internetovou půjčovnu.

Filmové novinky 9. 2. 2017 0:00 | Filmové novinky
 28 zobrazení  
Nejhorší filmy roku? Zoolander 2 a Batman v Superman
Nejhorší filmy roku? Zoolander 2 a Batman v Superman
23.01.2017 | Filmové novinky

Stejně jako každý rok před Oscary, i letos tu máme nominace na nechvalně známé ceny pro nejhorší filmy. Nejvíce šancí urvat Zlatou maliny má druhý díl Zoolandera nebo Batman v Superman, dostalo se hojně ale i na druhý Den nezávislosti, Bohové Egypta nebo Děda je lotr.

Nominace na Ceny české filmové kritiky
Nominace na Ceny české filmové kritiky
02.01.2017 | Filmové novinky

Podobně jako v zahraničí je protiváhou Oscarů udílení Zlatých Glóbů, tak i v Česku vyhlašují kritici a filmoví novináři své nejlepší filmy dříve než nastoupí porota Českého lva. Máme pro vás nominace na hlavních devět cen, kterým vévodí film Já, Olga Hepnarová. Vítězové budou vyhlášeni 28.1.2017.

Srovnání půjčoven
Srovnání půjčoven
01.01.2017 | Filmové novinky

Nevíte, kterou českou online půjčovnu filmů a seriálů si vybrat? Váháte nad nabídkou, cenou a podporou? Připravili jsme jednoduchou tabulku, kde si můžete přehledně srovnat všechny základní parametry - počet titulů, podíl nabídky s CZ podporou, jaký typ titulů tam najdete, zda se jedná o půjčeni či nákup a kolik zaplatíte.

Hvězdy, které nás opustily v roce 2016
Hvězdy, které nás opustily v roce 2016
31.12.2016 | Filmové novinky

Začátek i konec letošního roku provázelo několik velkých tragických umrtí herců, hereček či režisérů z celého světa. Pojďme se ohlédnout za těmi nejslavnějšími jmény. A na konci přehledu se můžete ohlédnout i za předchozími lety.