FB pixel TP pixel
Nový trailer Deadpoola 3 odhaluje hvězdná překvapení. Uvidíme i 8 Wolverinů © Marvel Studios

Nový trailer Deadpoola 3 odhaluje hvězdná překvapení. Uvidíme i 8 Wolverinů

Už příští týden čeká fanoušky Marvelu jediný velký komiksový spektákl od studia, které ovládlo svět s hrdinskými Avengers. Marvel nyní přichází s finální upoutávkou, která už se nebojí přinést i nejedno překvapení. Ve filmu bude i vícero verzí Wolverina.

Filmové novinky 21. 7. 2024 11:00 | Filmové novinky

Superhrdinský spektákl Deadpool & Wolverine patří mezi největší snímky letošního léta a pokud se potvrdí dřívější odhady, mělo by dojít k velké demolici pokladen kin. Očekává se totiž start až okolo 150 milionů dolarů, což by kvalitativně strádající Marvel mohlo po čase vystřelit na vrchol.

Nejnovější upoutávka se kupodivu tolik nesoustředí na akci samotnou, odhaluje však řadu překvapení z hladiska cameo roliček. Konečně naplno vidíme Lady Deadpool, ukáže se i Toad z prvních X-Men nebo Laura alias X-23 z Logan: Wolverine. Samotná představitelka Wolverinovy chráněnky ze zmíněného filmu, Dafne Keen, přitom opakovaně tvrdila, že ve snímku cameo nemá.

Marvel navíc již před několika dny odhalil více než 30 minut z filmu a podle ohlasů nás čeká ve filmu minimálně 8 verzí samotného Wolverina. Deadpool se totiž ve filmu snaží spasit svůj vesmír a kvůli tomu se pokouší zlanařit Logana z paralelních vesmírů. Nejdříve se ale vydá za zesnulým Loganem z jeho vlastní reality, ten už je ale v rozkladu. Následovat bude komiksově věrný (prťavý) Wolverine, jednooký Wolverine známý jako Patch, Old Man Logan ve stylu Clinta Eastwooda, ukřižovaný Wolverine, Wolverine chystající se na souboj s Hulkem či wrestler Wolverine. Protagonistou samotného filmu pak bude zcela nový Logan, který svůj svět zklamal. Deadpool si tuto verzi vybere údajně kvůli tomu, že má klasický žluto-modrý kostým.

Zdroj: Marvel Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nový seriál o Kramném zkoumá vraždu v Egyptě. Kauza stále rozděluje Česko
Nový seriál o Kramném zkoumá vraždu v Egyptě. Kauza stále rozděluje Česko
19.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Podivná smrt manželky a dcery. Ještě divnější chování otce rodiny. Následné zatčení a odsouzení za vraždu. Česko za posledních 10 let nezažilo zvláštnější případ vraždy než ten, v jehož středu stojí Petr Kramný. Nový dokumentární seriál nyní případ, který stále rozděluje Česko, detailně zkoumá.

Sériový vrah Dexter se vrací! První fotky ukazují mladou verzi a první vraždu
Sériový vrah Dexter se vrací! První fotky ukazují mladou verzi a první vraždu
19.07.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejznámějších sériových vrahů televizní historie se vrací. Na konci června se začal natáčet prequel Dexter: Original Sin, který popíše zrod legendárního zabijáka a jeho kodexu. Podívejte se na první fotky ze seriálu, v němž uvidíme Christiana Slatera a Sarah Michelle Gellar.

Boj o osud lidstva končí předčasně. Akční sci-fi Halo je zrušena, existuje naděje na spásu
Boj o osud lidstva končí předčasně. Akční sci-fi Halo je zrušena, existuje naděje na spásu
19.07.2024 10:50:00 | Filmové novinky

Adaptace akční sci-fi videohry Halo vstoupila na obrazovky služeb Paramount+ a SkyShowtime před dvěma roky. Startovala jako jeden z nejúspěšnějších seriálů na streamovacích platformách, jenže v zákulisí to vřelo. Druhá řada doznala výrazných změn a ačkoli šla kvalita nahoru, nyní se Paramount rozhodl se seriálem skončit předčasně. Boj proti Covenantům ale možná není u konce.

Wednesday utíká ze světa mrtvých. Jenna Ortega září v traileru Burtonova Beetlejuice
Wednesday utíká ze světa mrtvých. Jenna Ortega září v traileru Burtonova Beetlejuice
18.07.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Ještě než se Jenna Ortega vrátí v pokračování netflixovského hitu Wednesday, uvidíme ji v jiném morbidním projekty od režiséra Tima Burtona. Vrací se totiž legendární Beetlejuice a hvězda seriálové verze Addamsovy rodiny je nepochybně jeho hlavní hvězdou. Michael Keaton se ale dlouho nebavil tak jako tady.