FB pixel TP pixel
Brilantní thriller se sériovým vrahem ožívá ve skvělém traileru. Zabiják Šakal je postrachem © Peacock

Brilantní thriller se sériovým vrahem ožívá ve skvělém traileru. Zabiják Šakal je postrachem

V prosinci bude mít na streamovací platformě SkyShowtime premiéru špionážní thriller The Day of the Jackal, v němž si hlavní roli chameleonského nájemného vraha Šakala zahraje Eddie Redmayne. První upoutávka nabízí exotická prostředí, výpravnou produkci a intenzivní akci.

Filmové novinky 30. 7. 2024 14:15 | Filmové novinky

Streamovací služba Peacock, jejíž pořady jsou v Česku dostupné na platformě SkyShowtime, právě vydala trailer k připravovanému seriálu The Day of the Jackal s Eddiem Redmaynem, Lashanou Lynch a Úrsulou Corberó v hlavních rolích. Seriál vychází ze slavného románu Fredericka Forsytha, jenž se v roce 1973 dočkal respektované filmové adaptace Den Šakala, kterou režíroval Fred Zinnemann. Nyní budeme v deseti epizodách sledovat nevypočitatelného a nepolapitelného osamělého zabijáka Šakala (Redmayne), který se živí prováděním těch nejnáročnějších a nejlépe placených nájemných vražd.

Po svém posledním zabití však Šakal narazí na houževnatou důstojnici britské tajné služby (Lynch), která se rozhodne Šakala stůj co stůj chytit. V této napínavé hře na kočku a myš, která se odehrává napříč Evropou, za sebou zanechávají chaos a destrukci. Nová verze byla přepracována do současného prostředí neklidné geopolitické situace a prohloubí charakter chameleonského antihrdiny. Showrunnerem seriálu je Ronan Bennett, který stojí za chválenou britskou krimi Top Boy. V USA bude na Peacocku seriál dostupný od 7. listopadu, v Česku proběhne premiéra na SkyShowtime 6. prosince.

Zdroj: Peacock

Mistrovské dílo a nejlepší drama roku. Oscarová novinka Netflixu má stoprocentní hodnocení
Mistrovské dílo a nejlepší drama roku. Oscarová novinka Netflixu má stoprocentní hodnocení
29.07.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Podzim je tradičně obdobím, kdy Netflix valí na diváky své největší pecky včetně obsahu, který má ambice sbírat i nějaká ta ocenění. Do této kategorie se jistě řadí tragikomická novinka s excelentním obsazením a stoprocentním hodnocením.

Nový filmový Star Trek je špionážní sci-fi. První trailer čelí kritice fanoušků
Nový filmový Star Trek je špionážní sci-fi. První trailer čelí kritice fanoušků
29.07.2024 16:05:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Paramount+ právě odhalila první ukázku ze svého chystaného snímku Star Trek: Section 31. V něm uvidíme hvězdnou Michelle Yeoh, která se vrací jako nemilosrdná a ambiciózní císařovna Philippa Georgiou.

Hororové béčko místo spektáklu. Nový Hellboy v traileru střídá intenzitu s amatérismem
Hororové béčko místo spektáklu. Nový Hellboy v traileru střídá intenzitu s amatérismem
28.07.2024 14:50:00 | Filmové novinky

Na Comic-Conu v San Diegu byl odhalen nový trailer na snímek Hellboy: The Crooked Man a ačkoli vypadá lépe než předchozí ukázka, stále vyvolává velké rozpaky. Intenzivní hororové momenty totiž střídá s ryze amatérskými záběry.

Marvel šokoval fanoušky. Downey Jr. se vrací jako legendární padouch a Avengers mění jméno
Marvel šokoval fanoušky. Downey Jr. se vrací jako legendární padouch a Avengers mění jméno
28.07.2024 13:55:00 | Filmové novinky

Tak tohle nikdo nečekal. Robert Downey Jr. se oficiálně vrací k Marvelu a objeví se v nových filmech s Avengers. Neztvární však ikonického Iron Mana, ale jednoho z nejslavnějších padouchů Marvelu, který historicky zatápěl hlavně Fantastické čtyřce. Marvel tak hází za hlavu předchozího padoucha Kanga.