FB pixel TP pixel
Netflix slaví další seriálový hit. Napínavý thriller naváže na překvapivý konec 1. řady © Netflix

Netflix slaví další seriálový hit. Napínavý thriller naváže na překvapivý konec 1. řady

Netflix oslavuje další hit. Po velkolepém úspěchu seriálu Noční agent a rostoucích číslech sledovanosti originálního seriálu Ve při se zadařilo i politickému thrilleru Diplomatické vztahy, který ukazuje, že politika je prostě nemalá řehole.

4. 5. 2023 16:45 | Filmové novinky

Netflix může být se svými výsledky druhého kvartálu prozatím velmi spokojený. Po hitu Noční agent, který se i v šestém týdnu od premiéry drží v první polovině TOP 10 nejoblíbenějších pořadů, a rostoucí sledovanosti komedie Ve při přesně zacílil na diváky hitovek jako Ve jménu vlasti nebo Západní křídlo, když uvedl politickou novinku s Keri Russell Diplomatické vztahy. Ta odstartovala s 57 miliony nakoukaných hodin a v druhém týdnu dokonce rostla o dalších 66 milionů zhlédnutých hodin. Netflix na tento zájem diváků reagoval jasně – seriál dostane pokračování.

Druhá řada sice ještě nemá stanovené datum premiéry, showrunnerka Debora Cahn však již byla seznámena s tím, že má streamovací obr zájem o pokračování a potvrdila, že vznik první řady pro ní byl neskutečně zábavný a těší se, kam bude moci osudy fiktivní americké političky Kate Wyler dál nasměrovat. Ostatně první řada si přichystala závěrečný twist, takže diváci, kteří bingewatchovali první víkend, jistě netrpělivě čekali na to, jak se situace vyvine a zda Diplomatické vztahy neskončí mezi seriály, které Netflix po první řadě zruší. Nadšení z prodloužení seriálu vyjádřila i představitelka hlavní role Keri Russell.

Připomeňme, že seriál vypráví o americké velvyslankyni ve Velké Británii, která musí řešit problémy nejen ve své časově náročné profesi, ale také ve značně turbulentním manželství.

Zdroj: IndieWire

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu
Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu
04.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Zábavných žánrovek není nikdy a zdá se, že nová akční komedie The Wrath of Becky bude jednou z vůbec nejlepších. Alespoň tak o ní mluví kritici, kteří extrémně krvavý snímek o toxickém vlastenectví viděli na festivalu SXSW.

Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
04.05.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Herec Sean Bean se proslavil tím, že ve filmech či seriálech pravidelně umírá a obvykle i dost bolestivou smrtí. Nyní Bean v rozhovoru zavzpomínal na svou první smrt a odhalil i tu nejoblíbenější.

Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku
Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku
03.05.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Druhá část sci-fi adaptace knihy Franka Herberta Duna zamíří do kin sice až v listopadu, již nyní se ale můžete pokochat skvostnou první upoutávkou, která láká na bitvu mezi Paulem Atreidem a rodem Harkonnenů.

Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná
Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná
03.05.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Vin Diesel vypustil do éteru nový trailer na Rychle a zběsile 10, který se ale nesnaží být za každou cenu velkolepý. Místo toho sází na nostalgii, rodinné hodnoty a silné citové pouto mezi Domem a Letty.