FB pixel TP pixel
Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku © Warner Bros.

Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku

Druhá část sci-fi adaptace knihy Franka Herberta Duna zamíří do kin sice až v listopadu, již nyní se ale můžete pokochat skvostnou první upoutávkou, která láká na bitvu mezi Paulem Atreidem a rodem Harkonnenů.

3. 5. 2023 18:00 | Filmové novinky

A je to tady. Už minulý týden studio Warner Bros. představilo veleočekávané pokračování sci-fi ságy Franka Herberta Duna, když ukázalo první fotky. A nyní je tady i první trailer, v němž nechybí ani záběry na Paula Atreida (Timothée Chalamet) na písečném červovi či Feyda-Rauthu!

Režisér Denis Villeneuve slibuje výrazné změny a žádné kopírování jedničky. Čeká nás dle jeho slov opravdu masivní válečný spektákl, v němž neuvidíme jedinou stejnou kulisu. Vše muselo být postaveno znovu, aby se tvůrci neopakovali. Celý film je navíc natočený na IMAX kamery, takže asi tušíte, ve kterém kině byste Dunu 2 měli 2. listopadu letošního roku vidět. Kromě výše uvedených herců se objeví i Javier Bardem, Stellan Skarsgard, Dave Bautista či Léa Seydoux.

Zdroj: Warner Bros.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná
Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná
03.05.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Vin Diesel vypustil do éteru nový trailer na Rychle a zběsile 10, který se ale nesnaží být za každou cenu velkolepý. Místo toho sází na nostalgii, rodinné hodnoty a silné citové pouto mezi Domem a Letty.

Zapomeňte na Ramba. Sylvester Stallone se vrátí v další ikonické akční roli
Zapomeňte na Ramba. Sylvester Stallone se vrátí v další ikonické akční roli
02.05.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Režisér akčních výplachů Pád anděla a Greenland si pro fanoušky akčních filmů 80. a 90. let přichystal nemalé překvapení. Do svého nového filmu totiž zlákal Sylvestera Stallona, který se tak vrátí k ikonické roli horolezce ve filmu Cliffhanger.

Nejlepší závodní film dekády? Gran Turismo trhá asfalt ve fenomenálním traileru
Nejlepší závodní film dekády? Gran Turismo trhá asfalt ve fenomenálním traileru
02.05.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Zdá se, že prokletí videoherních adaptací je skutečně minulostí. Po megahitech The Last of Us a Super Mario Bros. totiž přichází závodnická pecka Gran Turismo, která chce být ve filmu stejně působivá jako s herním ovladačem v ruce. A daří se jí to.

Válečná pecka jako od Tarantina. Netflix ukázal vlastní verzi Hanebných panchartů
Válečná pecka jako od Tarantina. Netflix ukázal vlastní verzi Hanebných panchartů
02.05.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal mimořádně zábavný trailer k chystané válečné černé komedii Krev a zlato, která nezapře svou inspiraci Tarantinovými Hanebnými pancharty. Těšit se můžeme na luxusní vizuál a zabíjení nacistů ve velkém.