FB pixel TP pixel
Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu © Quiver Distribution

Nejkrvavější komedie roku zatočí s toxickými vlastenci. Kritici slibují brutální zábavu

Zábavných žánrovek není nikdy a zdá se, že nová akční komedie The Wrath of Becky bude jednou z vůbec nejlepších. Alespoň tak o ní mluví kritici, kteří extrémně krvavý snímek o toxickém vlastenectví viděli na festivalu SXSW.

4. 5. 2023 16:00 | Filmové novinky

Osobní traumata lze řešit různými způsoby. Někdo si najde terapeuta, někdo odjede třeba na hory. A někdo se vydá cestou krvavé pomsty. Přesně to je případ sympatické Becky, která přežila drsný útok na svou rodinu a nyní se snaží žít nový život. Jenže když do jejího domu vtrhnou nacionalisté bojují „za tu pravou Ameriku“ a nevybíravě se zachovají k jejímu psi Diegovi, nevidí traumatizovaná dívka jiné řešení než brutální jatka.

Za hororovou komedií The Wrath of Becky stojí režijní duo Matt Angel a Suzanne Coote, které natočilo mimo jiné spíše podprůměrně přijaté filmy Netflixu Hypnotic a The Open House. Recenze jeho novinky, která si odbyla premiéru na žánrovém festivalu South by Southwest (SXSW), jsou ale naprosto nadšené a slibují odvázanou, důvtipnou a rozhodně ne povrchní jízdu plnou krve. Ano, výsledný film je ultranásilný, přímočarý a naprosto campovitý, zároveň má ale podle recenzentů silně rezonující téma, dobře napsané postavy a dokáže doručit, co slíbí. O to víc zamrzí, že film aktuálně nemá oznámenou jakoukoli kino-premiéru. V rámci Česka se ho tak zcela jistě dočkáme až na jedné ze streamovacích platforem.

Zdroj: Rotten Tomatoes

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
Bůh smrti Sean Bean zavzpomínal na první filmové úmrtí. Prozradil i svoje nejoblíbenější
04.05.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Herec Sean Bean se proslavil tím, že ve filmech či seriálech pravidelně umírá a obvykle i dost bolestivou smrtí. Nyní Bean v rozhovoru zavzpomínal na svou první smrt a odhalil i tu nejoblíbenější.

Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku
Velkolepý trailer Duny 2 odhaluje nejočekávanější sci-fi roku a slibuje velkou válku
03.05.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Druhá část sci-fi adaptace knihy Franka Herberta Duna zamíří do kin sice až v listopadu, již nyní se ale můžete pokochat skvostnou první upoutávkou, která láká na bitvu mezi Paulem Atreidem a rodem Harkonnenů.

Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná
Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná
03.05.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Vin Diesel vypustil do éteru nový trailer na Rychle a zběsile 10, který se ale nesnaží být za každou cenu velkolepý. Místo toho sází na nostalgii, rodinné hodnoty a silné citové pouto mezi Domem a Letty.

Zapomeňte na Ramba. Sylvester Stallone se vrátí v další ikonické akční roli
Zapomeňte na Ramba. Sylvester Stallone se vrátí v další ikonické akční roli
02.05.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Režisér akčních výplachů Pád anděla a Greenland si pro fanoušky akčních filmů 80. a 90. let přichystal nemalé překvapení. Do svého nového filmu totiž zlákal Sylvestera Stallona, který se tak vrátí k ikonické roli horolezce ve filmu Cliffhanger.