FB pixel TP pixel
Disney šokuje odklady hitů jako Thor 4 a Indiana Jones. Čekat budeme dlouho © Marvel Studios

Disney šokuje odklady hitů jako Thor 4 a Indiana Jones. Čekat budeme dlouho

Neuteklo mnoho dní od oznámení Paramountu, který se rozhodl přesunout své potenciální hity s Tomem Cruisem, a už jsou tu Disney a Marvel s nečekanou várkou dalších odkladů. Fanoušci Indiana Jonese budou asi zaskočeni nejvíce.

Filmové novinky

I když to v posledních týdnech na první pohled vypadalo, že se situace v kinoprůmyslu alespoň zdánlivě stabilizuje a po relativně vysokých tržebních týdnech se budou další odsuny filmových premiér konat jen výjimečně, studio Disney právě oznámilo hromadný přesun několika svých blockbusterů. Myšákovo studio se rozhodlo provést řadu změn ve svém plánu a bohužel fanoušci nezdolného archeologa Indiana Jonese to odnesou nejhůře. Původně plánovaná premiéra pátého dílu se měla konat následující léto. Toto datum se ale podle nového kalendáře odkládá o téměř celý rok a nový Indyho příběh uvidíme až 30. června 2023.

Další přesuny postihnou především marvelovky, jejich odklady ovšem nejsou tak dramatické jako u zmíněného Indyho. U většiny z nich se jedná o odsuny o několik měsíců. Doctor Strange in the Multiverse of Madness se přesouvá z 24. března na 5. května 2022. Premiéra nového Thora s podtitulem Love and Thunder se posunuje z 5. května na 7. července 2022, Black Panthera 2 pak uvidíme místo 7. července až 10. listopadu 2022. Pokračování Captain Marvel pojmenované The Marvels se přesouvá na 16. února 2023 a Ant-Man and the Wasp: Quantumania uvidíme až 27. července 2023. Disney přesuny premiér nezdůvodnil, podle zákulisních zdrojů ale nejde ani tak o zhoršující se pandemickou situaci jako spíše o protahující se produkce.

 1 748 zobrazení  
Netflix se v nových trailerech loučí s dvojicí kriminálních megahitů
Netflix se v nových trailerech loučí s dvojicí kriminálních megahitů
18.10.2021 15:00:00 | Filmové novinky

V následujících měsících čekají fanoušky dvou velkých sérií závěrečné díly, které dovyprávějí jejich košaté příběhy. Krimi drama Narcos: Mexiko a heist Papírový dům jdou do finále a Netflix na ně láká v nových ukázkách.

7 říjnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit HBO
7 říjnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit HBO
18.10.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Říjen se na HBO nese v duchu velkých pokračování. Milovníci kvalitní televize a velkých dramat dostanou 3. řadu hitu Boj o moc, fanoušci romantických komedií se dočkají 2. série sympatické vztahovky Love Life a sitkom Malý Sheldon zahájil svou 5. řadu.

Temnota a brutalita. Plnohodnotný trailer nového Batmana bere dech
Temnota a brutalita. Plnohodnotný trailer nového Batmana bere dech
16.10.2021 22:30:00 | Filmové novinky

Režisér Matt Reeves spolu se Zoe Kravitz a Robertem Pattinsonem představil nejnovější trailer nového Batmana. A je to velká paráda.

První trailer spin-offu Sebevražedného oddílu ukazuje ujetý humor
První trailer spin-offu Sebevražedného oddílu ukazuje ujetý humor
16.10.2021 22:00:00 | Filmové novinky

Po svém úspěšném debutu v Gunnově Sebevražedném oddílu se John Cena vrátí ve vlastním seriálu věnovaném poněkud potrhlému antihrdinovi Peacemakerovi, který pro mír zabije tolik mužů, žen a dětí, kolik je třeba. A v novém projektu si s ním zahraje i představitel T-1000 Robert Patrick!