FB pixel TP pixel
Do kin se chystá film o mladém Tonym Sopránovi © TMDB

Do kin se chystá film o mladém Tonym Sopránovi

Po dvaceti letech od premiéry prvního dílu Rodiny Sopránových se připravuje celovečerní film, který bude prequelem k seriálu, a mezi jinými si v něm zahrají Jon Bernthal nebo Vera Farmiga.

Filmové novinky

Seriál Rodina Sopránů o americko-italském mafiánovi Anthonym Sopránovi a jeho nejbližších bývá mnohými považován za jeden z nejlepších amerických seriálů. Je ověnčený mnoha cenami a bývá dáván za ukázkový příklad tzv. quality tv, tedy seriálů, které vyprávějí složité příběhy s prohloubenou psychologií postav a nejednoznačným vyzněním. Pro HBO jde o rodinné stříbro, seriál se vysílal v letech 1999-2007, kdy bylo natočeno dohromady 6 řad. Loni začalo filmové studio New Line Cinema pracovat na prequelu k seriálu, který má pracovní název The Many Saints of Newark. Film se bude odehrávat v šedesátých letech během rasových nepokojů v USA, jejichž část proběhla právě v Newarku ve státě New Jersey. Spolupráce na filmu se opět ujal tvůrce seriálu David Chase, který vyjádřil, že jeho cílem nyní bylo prozkoumat dětská formující léta Tonyho.

Režie se ujme Alan Taylor, který několik dílů seriálu režíroval. Z jeho celovečerních filmů jsou nejznámější snímky Thor: Temný svět a Terminator: Genisys. Jako první herecký účastník projektu byl potvrzen Alessandro Nivola (bude hrát Dickie Moltisantiho). Nyní byli ohlášeni Jon Bernthal (Punisher) a Vera Farmiga (V zajetí démonů), jejichž role dosud nebyly veřejnosti odhaleny. Americká HBO na svém druhém programu 10. ledna, tedy ke dni výročí odvysílání první epizody pustila v kuse celou závěrečnou řadu a také oznámila vysoký nárůst ve sledování na její streamovací platformě HBO GO. Původní představitel Tonyho Soprána James Gandolfini bohužel zemřel v roce 2013 v Římě na infarkt a ve filmu se tak již neobjeví. Datum premiéry filmu dosud nebylo ohlášeno. (Foto: Movieweb)

 94 zobrazení   13 se líbí
Ceny amerických kritiků ovládla Cuarónova Roma od Netflixu
Ceny amerických kritiků ovládla Cuarónova Roma od Netflixu
14.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Období udělování výročních cen nadále běží v plném proudu. Tentokrát vyhlásila ty své asociace amerických filmových a televizních kritiků, která hodnotila nejlepší počiny loňského roku.

Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč
Lednové výprodeje na iTunes: Lego příběh a další dětské filmy za 149 Kč
09.01.2019 19:20:00 | Filmové novinky

Pořádný úklid skladů dělá v lednu iTunes. Zatímco během Vánoc byly za hubičky k dispozici disneyovky, teď přišly na řadu animáky od Warnerů jako Lego příběh nebo Lego Batman. Ale své si najdou i fandové Scooby-Doo, animovaných DC filmů či milovníci legend jako Rošťáci.

HBO představuje nové záběry ze seriálů Hra o trůny a Watchmen
HBO představuje nové záběry ze seriálů Hra o trůny a Watchmen
08.01.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Během předávání letošních cen Zlatých glóbů vypustila stanice HBO klip, ve kterém můžeme vidět krátké ukázky z jejich největších letošních hitů jako jsou premiéroví Watchmeni či závěrečná řada fantasy Hra o trůny.

Na Zlatých glóbech uspěl v Netflix ve filmech i seriálech
Na Zlatých glóbech uspěl v Netflix ve filmech i seriálech
07.01.2019 14:55:00 | Filmové novinky

Během uplynulé noci byly předány Zlaté glóby pro nejlepší počiny na filmovém a televizním poli, které udělovali zahraniční novináři v Hollywoodu. Letos se ceny předávaly po sedmdesáté šesté.