FB pixel TP pixel
Nový trailer Doctora Strange vás dostane. Odhaluje zombies i masivní akci © Marvel Studios

Nový trailer Doctora Strange vás dostane. Odhaluje zombies i masivní akci

Doctor Strange se vrhne do nového dobrodružství již 5. května a zatím se zdá, že se bude jednat o opravdu velkolepou podívanou. Nová ukázka se nebojí machrovat s trikovými výjevy i variantami ústředního hrdiny.

7. 4. 2022 14:40 | Filmové novinky

Stopáž druhého Doctora Strange se měla podle oficiálních informací zastavit na 127 minutách a my jsme upřímně moc zvědaví, jak se režiséru Samu Raimimu podařilo do takové relativně malé stopáže vměstnat všechny hrátky s titulním mnohovesmírem. Nová ukázka každopádně primárně spoléhá na dualitu mezi Stephenem Strangem a Wandou Maximoff, která stále trpí při nočních můrách o svých fiktivních dětech. Marvel zde opět od diváků vyžaduje, aby znali seriál WandaVision, z něhož celá psychologie současné Scarlett Witch vychází. Zároveň bude očividně dobré znát seriál What If...?, který představil nejen temnou verzi Strange, ale i koncept marvelovských zombies, který bude v novém filmu opět hrát výraznou roli. Nemrtvá verze totiž čeká nejen Strange, ale i Wandu. Inu, marketingová stavidla se rozjíždí naplno. Snad vlnu očekávání finální produkt ustojí.

 6 636 zobrazení   438 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
HBO konečně doplňuje nabídku o největší filmové hrdiny
HBO konečně doplňuje nabídku o největší filmové hrdiny
07.04.2022 14:00:00 | Filmové novinky

HBO s měsíčním zpožděním konečně šlape do přidávání katalogového obsahu a přidává filmy, které si mnozí fanoušci přáli při spuštění. Nově dorazily starší snímky s Batmanem i Supermanem.

Definitivně poslední trailer na finále nejlepší kriminálky Netflixu je tu!
Definitivně poslední trailer na finále nejlepší kriminálky Netflixu je tu!
06.04.2022 15:45:00 | Filmové novinky

Krimi thriller Ozark řekne svým divákům letos poslední sbohem. Prvních sedm epizod nám Netflix naservíroval hned z kraje roku. Na druhou polovinu čtvrté řady si pak musíme počkat ještě necelý měsíc.

První recenze Brumbálových tajemství chválí náhradníka Johnnyho Deppa
První recenze Brumbálových tajemství chválí náhradníka Johnnyho Deppa
06.04.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Na plátna kin se řítí již třetí díl Fantastických zvířat s podtitulem Brumbálova tajemství. Má smysl dle prvních reakcí vyrazit do kina?

Nový drsňák Marvelu trumfuje kolegy. Sledovanost nepřekonala jen jediný seriál
Nový drsňák Marvelu trumfuje kolegy. Sledovanost nepřekonala jen jediný seriál
05.04.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Marvel si podle všeho může gratulovat k dalšímu velkému úspěchu. Pro mainstreamové publikum neznámý hrdina Moon Knight totiž překonal mimo jiné seriál Hawkeye.