FB pixel TP pixel
Drak a padouch z Hulka! Nový trailer na marvelovku Shang-Chi láká © TMDB

Drak a padouch z Hulka! Nový trailer na marvelovku Shang-Chi láká

Mocný Shang-Chi se představuje v dalším traileru na svůj sólový snímek, jenž po sérii odkladů dorazí do kin a na Disney+ už 2. září. A zdá se, že jeho debut v MCU doplní i dva staří známí!

Filmové novinky 25. 6. 2021 15:00 | Filmové novinky

Marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech nám třináct let po začátku MCU konečně představí pravého Mandarina. Poté, co si tento legendární zloduch prošel zesměšněním v podobě svého laciného dvojníka v podání tragikomického Bena Kingsleyho v Iron Manovi 3, se Mandarin konečně ukáže v plné síle. Coby otec ústředního hrdiny se rozhodne svého synka zlákat do řad prosperujícího zločineckého impéria a předat mu rodinný podnik. Jenže synek odmítne, což bude mít pro marvelovský vesmír nedozírné následky. V novém traileru vidíme, že se Shang-Chi (Simu Liu) snaží žít svůj život s holkou, kterou miluje (Awkwafina), a touží na přísnou výchovu z rukou Mandarina (Tony Leung) zapomenout. Minulost si jej ale najde a Shang-Chi najednou musí bojovat o mýtických deset prstenů, tedy o mocné artefakty, pozůstatek starobylé rasy vesmírných draků Makluanů.

Trailer ukazuje Shang-Chiho usilovat o tyto prsteny a neopomíjí ani zdůraznit jejich dračí původ, když v několika záběrech vidíme gargantuovské dračí hlavy, patrně pozůstatky soch. Předpokládá se, že draci nakonec budou i ústředními záporáky, neboť na scénu má dorazit samotný Fin Fang Foom, kosmický drak a jeden z největších i nejbizarnějšich zloduchů celého Marvel univerza. Kromě klasického schématu polepšeného darebáka nabízí ukázka i dva nečekané návraty. Vypadá to totiž, že do děje promluví Wong v podání Benedicta Wonga. Ten se objevil prozatím ve třech snímcích vesmíru MCU a působil hlavně coby pobočník Doctora Strange. Druhým navrátilcem je samotný Abomination, nestvůrné alter ego Emila Blonskyho, jehož si ve snímku Neuvěřitelný Hulk zahrál Tim Roth. Blonsky se v MCU od zmíněného filmu Louise Leterriera neobjevil, jeho návrat právě v Shang-Chim je rozhodně velkým překvapením. Byť nevíme, jak velká jeho role bude, mohla by nahodit udici na chystaný seriál She-Hulk s Tatianou Maslany v hlavní roli, ve kterém by Blonsky měl plnit roli ústředního zloducha.

Kromě Liua, Awkwafiny a Leunga se v hlavních rolích snímku Shang-Chi a Legenda o deseti prstenech objeví i Michelle Yeoh, Florian Munteanu, Fala Chen a Meng'er Zhang, režii pak obstaral Destin Daniel Cretton, jenž stojí například za snímkem Obhájce nevinných.

 1 782 zobrazení  
Temná severská krimi a zběsilá akce. Netflix láká na očekávané seriály
Temná severská krimi a zběsilá akce. Netflix láká na očekávané seriály
25.06.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal dvě ukázky lákající na seriálové novinky. První z nich určitě potěší fanoušky temných mrazivých thrillerů, ta druhá zase rozradostní diváky čekající na druhou řadu španělských Holek z červeného gauče.

Nejnovější trailer na Sebevražedný oddíl je venku s hromadou monstr akce
Nejnovější trailer na Sebevražedný oddíl je venku s hromadou monstr akce
22.06.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. vydalo nejnovější upoutávku na pokračování/restart Sebevražedného oddílu. Pokud čekáte tunu akce, hlášky a vtipného mluvícího žraloka, jste na správné adrese.

První záběry z Jurského světa jsou online! Jak vypadá Nadvláda dinosaurů?
První záběry z Jurského světa jsou online! Jak vypadá Nadvláda dinosaurů?
21.06.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Americké diváky čeká před projekcemi Rychle a zběsile 9 opravdu velké překvapení. Dostanou totiž první pohled na třetí díl Jurského světa s podtitulem Nadvláda. My zatím dostáváme alespoň krátké lákadlo.

Seriálový Assassin’s Creed natočí pro Netflix tvůrce akčních klasik
Seriálový Assassin’s Creed natočí pro Netflix tvůrce akčních klasik
21.06.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Po nepovedené filmové adaptaci populární herní série Assassin’s Creed s Michaelem Fasbenderem v hlavní roli se loni dohodl Netflix s Ubisoftem na restartu celé značky. Vznikne tak hraný seriál, který právě dostal i svého hlavního tvůrce.