FB pixel TP pixel
Titáni mají trailer na 3. řadu. Přichází Joker a šokující smrt Robina © TMDB

Titáni mají trailer na 3. řadu. Přichází Joker a šokující smrt Robina

První upoutávka na třetí řadu seriálu Titáni odhaluje víc, než bychom čekali. V ulicích Gothamu totiž řádí sám Joker a tentokrát to krutě odnese Jason Todd.

Filmové novinky 18. 6. 2021 16:00 | Filmové novinky

Seriál Titans se konečně připomíná se svou třetí sérií, ve které zamíříme do potemnělého Gothamu. A jak to tak vypadá, Jason Todd bude zas jednou utlučen páčidlem. Titáni debutovali na DC Universe v roce 2018 a do světa DC seriálů vnesli svěží vítr, neboť nabídli brutální svižnou akci i perfektní příběh věrný komiksu. Soustředíc se primárně na postavu Dicka Graysona a jeho staré i nové spolubojovníky, ukázal seriál, jak těžké občas je vymanit se ze stínu svých mentorů a jak nebezpečná může být minulost. V první řadě tak hrdinové čelili interdimenzionální hrozbě v podobě démona Trigona, v té druhé si na ně došlápl samotný Deathstroke. Po dvou sériích, které Titáni strávili na DC Universe, respektive Netflixu, uvidíme jejich třetí dobrodružství na HBO Max. To znamená, že tuzemskou distribuci už nejspíše nebude mít na starosti právě Netflix, nýbrž HBO GO.

Třetí řada nás pak vezme do Gothamu a kromě toho, že se dočkáme tamaranského měření sil, když si sličná Starfire bude v noirovém městě vyřizovat účty se svou sestrou Blackfire, uvidíme i samotného Batmana znovu v akci. Zatímco v minulé sérii byl Bruce Wayne viděn pouze jako stárnoucí mentor bez kostýmu, tentokráte Iain Glen slíbil, že oblékne netopýří oblek. To, že do akce půjde i Batman, znamená, že bude opravdu zle. Zdánlivě odnikud se totiž vynořuje jakýsi psychopat Jonathan Crane, jenž si nechává říkat Scarecrow, a Gothamem znovu zní i smích nechvalně proslulého Jokera. Titáni se budou muset v boji spojit s okouzlující vozíčkářkou Barbarou Gordon alias Oracle či s tajuplnou Lady Vic. Kdo ale ví, zda to bude stačit k zastavení sociopatických zloduchů. Možná je načase proti zločincům použít brutálnější metody...

 1 875 zobrazení  
První reakce: Marvel je zpět! Jak se povedla akční sólovka Black Widow?
První reakce: Marvel je zpět! Jak se povedla akční sólovka Black Widow?
18.06.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Sólovky tajuplné postavy Black Widow, se kterou debutovala Scarlett Johannson již v roce 2010 ve druhém Iron Manovi, se dočkáme v našich kinech 9. července. V USA měli první diváci možnost snímek zkouknout. Jak se jim líbil?

Sex, romantika a krásná těla. Netflix láká na žhavé letní novinky.
Sex, romantika a krásná těla. Netflix láká na žhavé letní novinky.
17.06.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Dlouhé slunečné dny a letní teploty konečně dorazily i do Česka. To se dokonale hodí Netflixu, jenž právě vydal trailery na dvě novinky, které s tímto ročním obdobím dokonale souzní.

Netflix v rytmickém traileru láká na jeden z nejočekávanějších filmů roku
Netflix v rytmickém traileru láká na jeden z nejočekávanějších filmů roku
14.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix vydal první ukázku k muzikálu, ve kterém jako režisér debutuje miláček Broadwaye Lin-Manuel Miranda a hlavní roli ztvárnil talentovaný Andrew Garfield.

Hádky i vyhazovy. Tvorba Jupiter's Legacy ukazuje (ne)fungování Netflixu
Hádky i vyhazovy. Tvorba Jupiter's Legacy ukazuje (ne)fungování Netflixu
13.06.2021 15:00:00 | Filmové novinky

S koncem seriálu Jupiter's Legacy se vyrojily nové zprávy, které nastiňují, jak probíhalo natáčení předraženého seriálu Netflixu. A není to hezké čtení.