FB pixel TP pixel
Netflixovský Sex ve městě se vrací s druhou řadou. Láká na stylový trailer © Netflix

Netflixovský Sex ve městě se vrací s druhou řadou. Láká na stylový trailer

Loni v říjnu se na obrazovky Netflixu přiřítilo seriálové komediální melodrama Emily in Paris, které se stalo okamžitým hitem a svým půvabem a naivitou si podmanilo řadu diváků. Streamovací gigant neváhal a okamžitě si objednal druhou řadu, která dorazí již brzy.

Filmové novinky

Darren Star, tvůrce vztahových seriálových hitů jako Beverly Hills, 90210, Melrose Place nebo Sex ve městě, loni na Netflixu zabodoval s žánrově obdobným projektem Emily in Paris. Série nominovaná na cenu Emmy vypráví o Emily Cooper (Lily Collins), ambiciózní dvacetileté marketérce z Chicaga, která nečekaně získá práci snů v Paříži. Její společnost totiž koupila francouzskou luxusní marketingovou firmu - a ona dostane za úkol přepracovat její strategii pro sociální média. V neznámém městě se snaží prosadit v pracovním kolektivu, najít si nové přátele, lásku a vyrovnat se s kulturními odlišnostmi, které často přinášejí více či méně zábavná nedorozumění.

Seriál je svým stylem záměrně odtržený od všední reality a v mixu populárních vztahových trendy děl jako Ďábel nosí Pradu, Gilmorova děvčata či zmiňovaného Sexu ve městě přináší eskapickou zábavu, která se přesně trefila do požadavků pandemické doby. Jeden z nejsledovanějších komediálních seriálů Netflixu samozřejmě získal i mnohé odmítavé reakce. Například francouzští diváci se ohrazovali vůči vyobrazeným negativním stereotypům Pařížanů nebo se podivovali nad neobvykle vysokou mírou všemožných klišé líčící francouzské hlavní město. Netflixu samozřejmě mohou být tyto výtky volné, Emily in Paris je totiž diváckým hitem, jehož druhou řadu očekávejme již 22. prosince.

 2 115 zobrazení   28 se líbí
Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí
Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí
22.11.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix po týdnech usilovných bojů konečně doplnil ságu Transformers o všechny díly z dílnu Michaela Baye. Jeden z nejlepších filmů série se ale zatím nedostavil.

Netflix v traileru ukázal komediální hit Vánoc, za který bude chtít Oscary
Netflix v traileru ukázal komediální hit Vánoc, za který bude chtít Oscary
22.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Přesně 24. prosince se můžeme na Netflixu těšit na novou komedii, ve které si hlavní role střihnou Jennifer Lawrence a Leonardo DiCaprio.

Jedna z nejlepších akčních sérií je nyní na Netflixu. Čeština jí nechybí
Jedna z nejlepších akčních sérií je nyní na Netflixu. Čeština jí nechybí
21.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Nestává se úplně často, aby Netflix nabízel kompletní filmovou sérii. Nyní se to ale konečně stalo.

Harry Potter se vrací do Bradavic. HBO plánuje sešlost hrdinů po 20 letech
Harry Potter se vrací do Bradavic. HBO plánuje sešlost hrdinů po 20 letech
19.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Možná se to nezdá, ale letos uplynulo již 20 let od premiéry Kamene mudrců, prvního filmu s nesmělým čarodějem Harrym Potterem. HBO se proto rozhodlo uspořádat návrat bradavických kouzelníků.