FB pixel TP pixel
Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí © Paramount Pictures

Bayovi Transformeři drtí plechy na Netflixu. Jeden film série ale chybí

Netflix po týdnech usilovných bojů konečně doplnil ságu Transformers o všechny díly z dílnu Michaela Baye. Jeden z nejlepších filmů série se ale zatím nedostavil.

Filmové novinky

Začátek listopadu byl šťastným obdobím pro fandy v auta se měnících robotů Transformers. Netflix totiž 2. listopadu vrátil do své nabídky hned čtyři snímky z dílny Michaela Baye, ve kterých si dávají po svých plechových tlamách hrdinní Autoboti a zlotřilí Decepticoni. Zajímavější byl tento přídavek do nabídky i proto, že všechny filmy byly opatřené i českými titulky. Jmenovitě se jednalo o snímky:

Správně jste asi zaznamenali, že v této várce snímků chybí čtvrtý film Bayovy série, Transformers: Zánik. I toho se však fanoušci nakonec dočkali, neboť ho Netflix do nabídky zařadil se zpožděním 20. listopadu. A opět nechybí česká lokalizace v podobě titulků. Z dosavadní filmové série tak aktuálně v nabídce největšího streamera chybí pouze titul Bumblebee, který ovšem Bay nerežíroval, neboť v tomto prequelu, předcházejícímu událostem prvních Transformers, se režijní sesle ujal Travis Knight. Hlavní roli pak ve filmu ztvárnila Hailee Steinfeld, která si de facto prošla stejnou linkou jako Shia LaBeouf v prvním Bayovu transformeřím spektáklu.

Transformers nejsou jen Bay

Pokud patříte mezi hardcore fanoušky série, určitě byste neměli minout i další počiny ze světa robotů ze Cybertronu. I když se jedná v tomto případě o animované seriály. V posledních měsících Netflix exkluzivně uvedl trilogii Transformers: Války o Cybertron, v nabídce je i série Transformers - Roboti záchranáři. A my velmi silně doporučujeme zkusit famózní sérii Transformers: Prime, která duchem navazuje právě na Bayovy první Transformers a je zároveň mnohem věrnější původnímu seriálu z 80. let, který je označován jako tzv První generace. Bohužel však seriál Transformers: Prime nebyl zcela završen a skončil po dvou řadách, u nás je pak dostupná pouze ta první. Už jen za famózní ústřední melodii od Briana Tylera ale stojí za to jí dát šanci. Optima Prima navíc znovu dabuje nenahraditelný Peter Cullen. Anebo si pusťte alespoň ve videu níže:

 3 748 zobrazení   168 se líbí
Netflix v traileru ukázal komediální hit Vánoc, za který bude chtít Oscary
Netflix v traileru ukázal komediální hit Vánoc, za který bude chtít Oscary
22.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Přesně 24. prosince se můžeme na Netflixu těšit na novou komedii, ve které si hlavní role střihnou Jennifer Lawrence a Leonardo DiCaprio.

Jedna z nejlepších akčních sérií je nyní na Netflixu. Čeština jí nechybí
Jedna z nejlepších akčních sérií je nyní na Netflixu. Čeština jí nechybí
21.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Nestává se úplně často, aby Netflix nabízel kompletní filmovou sérii. Nyní se to ale konečně stalo.

Harry Potter se vrací do Bradavic. HBO plánuje sešlost hrdinů po 20 letech
Harry Potter se vrací do Bradavic. HBO plánuje sešlost hrdinů po 20 letech
19.11.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Možná se to nezdá, ale letos uplynulo již 20 let od premiéry Kamene mudrců, prvního filmu s nesmělým čarodějem Harrym Potterem. HBO se proto rozhodlo uspořádat návrat bradavických kouzelníků.

Lucasfilm rozhodl o budoucnosti Star Wars. Řadu fanoušků nenadchne
Lucasfilm rozhodl o budoucnosti Star Wars. Řadu fanoušků nenadchne
18.11.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Společnost Lucasfilm má za sebou poměrně turbulentní týdny. Kromě kreativních neshod s Patty Jenkins ohledně tvorby Rogue Squadron se řešila také pozice šéfky Kathleen Kennedy. Přes kritiku z řad fanoušků nakonec Lucasova nástupkyně povede filmový kolos nadále. Smlouvu má až do roku 2024.