FB pixel TP pixel
Finální trailer Eternals bere dech! Marvelovka vysvětluje ignoraci Thanose © Marvel Studios

Finální trailer Eternals bere dech! Marvelovka vysvětluje ignoraci Thanose

Marvel v rámci nové kampaně na týmovku Eternals vypustil do světa i finální trailer, který odhaluje nejen trikové, ale i dějové karty. Proč hrdinové nepomohli v boji proti Thanosovi?

Filmové novinky

Ačkoli je premiéra Eternals plánovaná na 4. listopadu, což je zdánlivě mnoho času na marketingovou kampaň, Marvel přichází s finálním trailerem již nyní. A odkrývá, že to s tou originalitou a vizionářstvím zase nebude tak žhavé. Eternals totiž budou vlastně docela standardním příběhem o rozpadlém týmu, který se s výskytem odvěkých protivníků Deviantů musí znovu spojit, aby konečně pomohl zachránit Zemi. Marvel si samozřejmě uvědomuje, že podobná zápletka vybízí k celé řadě děr v zápletce MCU, a tak podstatnou část traileru tvoří vysvětlování, proč Eternálové dříve lidstvu nepomohli a proč ignorovali i hrozbu samotného Thanose. Ostatně zápletku dává do pohybu právě energie vytvořená lusknutím Bruce Bannera, které vrátilo polovinu vesmíru zpět mezi živé. Na druhou stranu vizuálně vypadá materiál naprosto parádně a nabízí vše, co od Marvelu čekáte. Hrdinské momenty, zajímavou akci, která hodně připomíná Supermana, a samozřejmě i místy trochu laciné vtipkování o nábytku IKEA.

 1 986 zobrazení  
První reakce: Pecka, či zklamání? Nový Avenger Shang-Chi prý útočí na solar
První reakce: Pecka, či zklamání? Nový Avenger Shang-Chi prý útočí na solar
18.08.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Zanedlouho vstoupí do kin druhá letošní marvelovka. Ta nese název Shang-Chi a legenda o deseti prstenech a vybraní publicisté ji měli možnost vidět. Co na ni říkají?

Které seriály Netflix letos předčasně zrušil a které končí podle plánu?
Které seriály Netflix letos předčasně zrušil a které končí podle plánu?
17.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Už jsme si zvykli, že Netflix své seriály nekompromisně ruší, pokud nenaplní vkládaný potenciál. Pro pořádek jsme se rozhodli vydat seznam projektů, které po tomto roce již další epizody nedostanou.

Katastrofické sci-fi Netflixu se vrací s prvním trailerem a datem premiéry
Katastrofické sci-fi Netflixu se vrací s prvním trailerem a datem premiéry
16.08.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi seriál Za stínem noci se stal v loňském roce jedním z příjemných překvapení Netflixu. Nyní se belgický seriál vrací s očekávanou druhou řadou.

Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry
Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry
16.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Disney se po převzetí studia Fox rozhodl oživit rodinný vánoční hit Sám doma novou verzí. Na svých sociálních sítích nyní představil jméno filmu i datum premiéry.