FB pixel TP pixel
Voyo má nový špionážní hit. Česká novinka už je kompletně online © Voyo

Voyo má nový špionážní hit. Česká novinka už je kompletně online

Streamovací služba Voyo si v letošním roce připsala několik velmi odvážných premiér, které sklidily všeobecné ovace nejen za chrabrost tvůrců, ale i kvalitu finálního produktu. Dalším diváckým úspěchem do sbírky je nově šestidílný špionážní thriller Extraktoři.

Filmové novinky

Koncem října vstoupil do nabídky Voyo první díl seriálu Extraktoři, který divákům chtěl nabídnout podívanou pro našince vskutku vzácnou. Thriller ze špionážního prostředí plný rozvědky, akce a exotických kulis je něco, co bychom čekali spíš od velké americké produkce v čele s Tomem Cruisem. Voyo Originál místo toho vsadilo na skromnější rozpočet, pár osvědčených hereckých hvězd a inspiraci skutečnými dramatickými událostmi, do nichž se čeští občané dostali v zahraničí.

Extraktoři již od svých prvních dílů zaujali vážností i temnou stylizací, skrz kterou tvůrci cílí o maximální autentičnost a vtažení diváka do napínavého děje. Sledují mnohdy velmi nebezpečné mise tajné jednotky spadající pod rozvědku, která nastupuje do akce ve chvíli, kdy se občané České republiky v zahraničí ocitnou v neřešitelných situacích či vážném ohrožení. Ústřední trojici členů týmu tvoří Jan Révai, Jakub Štáfek a Pavla Gajdošíková.

Začátkem prosince se Extraktoři s diváky rozloučili finální šestou epizodou, od jejíhož odvysílání sbírají poměrně solidní recenze i divácký zájem. Špionážní thriller, jež se odehrává mimo jiné i v turecké poušti na dohled hranic s Íránem, lze tedy řadit mezi letošní velmi příjemná překvapení Voya třeba vedle stejně odvážného počinu Sex O’Clock pro dospívající diváky. Celková stopáž šesti hodin zároveň znamená, že pokud si letos nechcete po sté dávat tradiční pohádky nebo filmy pro pamětníky, nabízí se Extraktoři jako solidní tip na binge s cukrovím a vaječňákem.

Zdroj: Voyo / TV Nova

Wednesday Netflixu nestačí. Seriálový hit dostane pokračování bez největší hvězdy
Wednesday Netflixu nestačí. Seriálový hit dostane pokračování bez největší hvězdy
22.12.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Hororová komedie Wednesday se stala nejsledovanějším anglicky mluveným seriálem Netflixu. Není proto divu, že se největší streamer rozhodl univerzum Addamsovy rodiny rozšířit o nový seriál. Vedle chystané druhé řady Wednesday dostaneme také seriál o strýčku Festerovi.

Nový válečný akčňák láká na drsnou akci. Trailer ukazuje tuhý boj o přežití i charisma nového Zaklínače
Nový válečný akčňák láká na drsnou akci. Trailer ukazuje tuhý boj o přežití i charisma nového Zaklínače
22.12.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Akční válečný thriller Land of Bad, za nímž v roli producenta stojí český režisér Petr Jákl, má svůj první trailer. Ten láká na hollywoodské hvězdy Russella Crowa a Liama Hemswortha a výpravnou akci plnou výbuchů a drsných kontaktních soubojů.

Snyder se vrátí ke komiksům jen kvůli jedinému filmu. Problém je, že už ho natočil
Snyder se vrátí ke komiksům jen kvůli jedinému filmu. Problém je, že už ho natočil
21.12.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder aktuálně hojně propaguje svou novou sci-fi Rebel Moon a stihl se mimo jiné vyjádřit k tomu, jestli by ho ještě lákalo natočit nějaký komiks od DC. Ve hře je jediný námět, jenže ten už Snyder jednou neúspěšně adaptoval.

Nejlepší akční seriál HBO byl předčasně zrušen. Zachránit ho může Netflix
Nejlepší akční seriál HBO byl předčasně zrušen. Zachránit ho může Netflix
20.12.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Služba HBO Max oznámila, že její nejlepší akční seriál se bohužel nedočká čtvrté řadě. Kriminální drama Bojovník, v němž nechybí řada kung-fu soubojů, přitom patřilo mezi nejoblíbenější tituly na platformě. Nový život ale může nalézt na Netflixu.