FB pixel TP pixel
Nový válečný akčňák láká na drsnou akci. Trailer ukazuje tuhý boj o přežití i charisma nového Zaklínače © The Avenue

Nový válečný akčňák láká na drsnou akci. Trailer ukazuje tuhý boj o přežití i charisma nového Zaklínače

Akční válečný thriller Land of Bad, za nímž v roli producenta stojí český režisér Petr Jákl, má svůj první trailer. Ten láká na hollywoodské hvězdy Russella Crowa a Liama Hemswortha a výpravnou akci plnou výbuchů a drsných kontaktních soubojů.

Filmové novinky

V únoru příštího roku vstoupí do kin akční thriller Land of Bad, ve kterém se v hlavních rolích představí Liam Hemsworth a Russell Crowe. Film režiséra Williama Eubanka vypráví o elitním týmu speciálních jednotek, jenž se účastní tajné mise. Ta se však zvrtne a tým se ocitne v obklíčení nepřátel. Jejich jedinou nadějí na přežití je letecký pilot (Crowe), který jim se svým bezpilotním letounem poskytne podporu během vyčerpávající bitvy o přežití. Dle právě vydaného traileru se můžeme těšit na drsnou kontaktní akci, nespočet výbuchů a napínavou jízdu ve stylu Na život a na smrt Petera Berga nebo 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází Michaela Baye.

Režisér snímku William Eubank o sobě dal poprvé výrazně vědět psychologickým sci-fi The Signal. Jeho dosud největším projektem pak byl nedoceněný podmořský sci-fi horor Pod hladinou s Kristen Stewart v hlavní roli. Nováčka přepadeného týmu, jenž jej odmítá opustit a udělá vše pro jeho záchranu, si zahrál Liam Hemsworth, který je znám především svou rolí Galea v dystopické sérii Hunger Games. Nejvíce ale bude jeho herecký výkon zajímat fanoušky Zaklínače, kteří s napětím čekají na Hemsworthovo převzetí role Geralta. Po sympaťákovi Henrym Cavillovi to však nebude mít lehké. Land of Bad se natáčel v Austrálii a v roli producenta za ním stojí režisér Jana Žižky a Kajínka Petr Jákl.

Zdroj: Rotten Tomatoes

Snyder se vrátí ke komiksům jen kvůli jedinému filmu. Problém je, že už ho natočil
Snyder se vrátí ke komiksům jen kvůli jedinému filmu. Problém je, že už ho natočil
21.12.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder aktuálně hojně propaguje svou novou sci-fi Rebel Moon a stihl se mimo jiné vyjádřit k tomu, jestli by ho ještě lákalo natočit nějaký komiks od DC. Ve hře je jediný námět, jenže ten už Snyder jednou neúspěšně adaptoval.

Nejlepší akční seriál HBO byl předčasně zrušen. Zachránit ho může Netflix
Nejlepší akční seriál HBO byl předčasně zrušen. Zachránit ho může Netflix
20.12.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Služba HBO Max oznámila, že její nejlepší akční seriál se bohužel nedočká čtvrté řadě. Kriminální drama Bojovník, v němž nechybí řada kung-fu soubojů, přitom patřilo mezi nejoblíbenější tituly na platformě. Nový život ale může nalézt na Netflixu.

Jeden z nejočekávanějších thrillerů příštího roku má skvělý trailer. Slibuje stylovost Drive
Jeden z nejočekávanějších thrillerů příštího roku má skvělý trailer. Slibuje stylovost Drive
20.12.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Pokud se vám stýská po stylových thrillerech, máte se na co těšit. Chystaný snímek Love Lies Bleeding slibuje jedinečnou atmosféru, která tu byla naposledy snad při Drive Nicolase Windinga Refna.

Nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje špinavou budoucnost. Drsný trailer si nebere servítky
Nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje špinavou budoucnost. Drsný trailer si nebere servítky
19.12.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Temné dystopické sci-fi Kuchyně, které je režijním debutem talentovaného herce Daniela Kaluuyi, dostalo od Netflixu první trailer. Ten ukazuje bezútěšný Londýn plný motorkářských gangů, policejní brutality a sociálního napětí mezi bohatými a chudými.