FB pixel TP pixel
Potvrzeno: Nová Fantastická zvířata mají datum premiéry na HBO © Warner Bros.

Potvrzeno: Nová Fantastická zvířata mají datum premiéry na HBO

Streamovací služba HBO Max pokračuje v nastolené politice, kdy tituly od Warner Bros. uvádí ve zkráceném distribučním okně pouhých 45 dní. Po Batmanovi dorazí nový film ze série o Harry Potterovi, který známe jako Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.

26. 5. 2022 15:30 | Filmové novinky

Po Batmanovi se na HBO Max řítí další velká novinka studia Warner Bros. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství. Ta stejně jako zmíněný Batman s Robertem Pattinsonem dorazí na streamovací službu již 45 dní od premiéry v kinech. Jedná se o pokračování strategie studia Warner Bros. uvádět v čase post-pandemickém velké kinohity ve zkráceném distribučním okně i na SVODu. Nyní nový trailer HBO Max potvrdil, že nejnovější dobrodružství ze světa Harryho Pottera dorazí do nabídky streamera již 30. května. Platit by to mělo samozřejmě globálně, tudíž včetně České republiky.

Připomeňme, že Fantastická zvířata měla velmi slabé recenze a dodnes mají na serveru Rotten Tomatoes jen 47 procent pozitivních reakcí. Naopak divácké ohlasy jsou spokojené a mají na stejném serveru 83 procent spokojených reakcí. Čísla sledovanosti budou jistě důležitá, neboť film v kinech příliš nezaujal a neutržil při rozpočtu 200 milionů dolarů ani 400 milionů. Aktuálně je tudíž ve ztrátě, neboť k zisku je potřeba – zjednodušeně řečeno – dosáhnout více než dvojnásobných tržeb.

 4 950 zobrazení   80 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Mr. Bean míří na Netflix. V traileru legendě komedie zatápí čmelák
Mr. Bean míří na Netflix. V traileru legendě komedie zatápí čmelák
26.05.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Kombinace člověka, včely a psa se rovná katastrofě. Alespoň to tvrdí Netflix, který na svou službu vrhne komediální legendu Rowana Atkinsona, který neztratil nic ze svého geniálního humoru.

Netflix chystá další akční nářez. V nabušeném traileru vypadá skvostně
Netflix chystá další akční nářez. V nabušeném traileru vypadá skvostně
25.05.2022 14:15:00 | Filmové novinky

Netflix představil trailer na akční novinku Papírový dům: Korea, která pracuje s konceptem, že Severní a Jižní Korea ukončí válku a vytvoří ekonomickou unii, díky níž zbohatnou jen bohatí. A zločinci se rozhodnou, že si na peníze mohou sáhnout i chudí.

Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu
Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu
24.05.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ryan Gosling a Chris Evans bojují na život a na smrt v pražských ulicích o to, kdo má větší koule a lépe napsanou hlášku. Drtí se u toho pražské tramvaje i Náměstí republiky.

Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
24.05.2022 11:00:00 | Filmové novinky

V pátek nás konečně po třech letech čeká shledání s partičkou z Hawkinsu a hororovými monstry z Upside Down. První reakce jsou venku a naznačují, že se máme opět na co těšit.