FB pixel TP pixel
Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down © Netflix

Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down

Poslední série Stranger Things dorazí na Netflix už tento pátek. Závěr bude rozdělen na dvě části, přičemž ta první bude mít sedm epizod. Netflix nyní láká na premiéru parádním trailerem.

23. 5. 2022 21:30 | Filmové novinky

Šest měsíců po událostech třetí série se městečko Hawkins octlo na prahu své existence. Naše parta je kvůli turbulentním událostem poprvé rozdělena a musí se nutně spojit zpět. Jenže na scéně se objevuje patrně největší hrozba vůbec a hrdinové zároveň čelí nástrahám dospívání na střední škole. Povede se našim hrdinům všechny hrozby zastavit a zničit zlo z paralelní dimenze Upside Down?

Ve čtvrté sérii se objeví většina představitelů hlavních rolí. Hostující hvězdou je pak Robert Englund, představitel slavného Freddyho Kruegera ze série Noční můra z Elm Street. Vedle něj se můžeme těšit i třeba na Toma Wlaschihu, jenž se nedávno objevil v Jacku Ryanovi. První část, tedy sedm epizod, dostaneme už tento pátek a jejich délka bude od hodiny a čtvrt do hodiny a půl. Další dvě epizody dorazí 1. července.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci
Mission: Impossible 7 v traileru vyráží dech. Fenomenální akce nemá konkurenci
23.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Studio Paramount den po úniku traileru na sedmou část série Mission: Impossible konečně přichází s oficiální upoutávkou. A výsledná dvouminutová ukázka kaskadérských kousků dle očekávání naprosto bere dech a dokazuje, že Ethan Hunt prostě nemá konkurenci

Netflix v panice: Streamer ve velkém ruší projekty a rozdává vyhazovy
Netflix v panice: Streamer ve velkém ruší projekty a rozdává vyhazovy
23.05.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Netflix propustil dalších 150 zaměstnanců z celkových 11 tisíc. Společnost se odkázala na historický pokles předplatitelů, se kterým se potýká. Minulý měsíc Netflix propustil blíže neupřesněný počet scénáristů a redaktorů. Tentokrát se propouštěli i dlouholetí pracovníci Netflixu.

8 minut ze Stranger Things 4 ukazuje vraždící Eleven. Délka epizod je šílená
8 minut ze Stranger Things 4 ukazuje vraždící Eleven. Délka epizod je šílená
22.05.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix zveřejnil dlouhých 8 minut ze čtvrté řady Stranger Things a bratři Dufferovi se rozhodně nedrží zpátky. Hned na úvod servírují pohled na minulosti, který končí masovým vražděním v podání Eleven. Zároveň známe stopáže jednotlivých epizod a máme pocit, že se někdo v Netflixu zbláznil.

Riverdale končí. Seriálový megahit čekají poslední díly
Riverdale končí. Seriálový megahit čekají poslední díly
22.05.2022 12:15:00 | Filmové novinky

Jeden z nejpopulárnějších seriálů současnosti se blíží ke svému konci. Ředitel společnosti CW oznámil, že oblíbený Riverdale čekají závěrečné díly, které mají dát příběhu Archieho a jeho přátel adekvátní finále.