FB pixel TP pixel
Netflix chystá další akční nářez. V nabušeném traileru vypadá skvostně © Netflix

Netflix chystá další akční nářez. V nabušeném traileru vypadá skvostně

Netflix představil trailer na akční novinku Papírový dům: Korea, která pracuje s konceptem, že Severní a Jižní Korea ukončí válku a vytvoří ekonomickou unii, díky níž zbohatnou jen bohatí. A zločinci se rozhodnou, že si na peníze mohou sáhnout i chudí.

25. 5. 2022 14:15 | Filmové novinky

Netflix v letošním roce nabídne svým divákům nové zpracování oblíbeného španělského seriálu Papírový dům. Půjde o jihokorejský remake, který bude zasazen do fiktivního světa, kde se schyluje ke sjednocení Severní a Jižní Koreje. Ústřední zápletka se pak bude točit kolem loupeže nové měny, která má platit v právě vznikajícím státu. Jak prozrazuje již samotný trailer, půjde mimo jiné o boj proti kapitalistické společnosti, což je téma, které v jihokorejské tvorbě poslední dobou rezonuje poněkud často, příkladem budiž například loňský hit Hra na oliheň.

Papírový dům: Korea přinese divákům zbrusu nový příběh, hromadu akce a také oblíbené hrdiny, kteří však dostanou novou tvář. „Recept“ je však stejný, jako v případě původní španělské verze. Herecké obsazení seriálu obohatil Myeong-hoon Park z oscarového filmu Parazit, anebo Hae-soo Park z již zmiňovaného seriálu Hra na oliheň. Prvních šest epizod z celkových dvanácti dorazí na Netflix již 24. června. Pokud si do té doby chcete zrekapitulovat původní verzi, tak všech pět řad najdete na Netflixu.

 161 zobrazení  
Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu
Nejdražší film Netflixu v explozivním traileru velkolepě ničí Prahu
24.05.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ryan Gosling a Chris Evans bojují na život a na smrt v pražských ulicích o to, kdo má větší koule a lépe napsanou hlášku. Drtí se u toho pražské tramvaje i Náměstí republiky.

Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
Stranger Things 4 jsou obří a děsivé. Recenzentům vadí jedna zásadní věc
24.05.2022 11:00:00 | Filmové novinky

V pátek nás konečně po třech letech čeká shledání s partičkou z Hawkinsu a hororovými monstry z Upside Down. První reakce jsou venku a naznačují, že se máme opět na co těšit.

Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů
Thor 4 má nový bombastický trailer plný akce, humoru a Hemsworthových svalů
24.05.2022 9:50:00 | Filmové novinky

Marvel dva měsíce před premiérou láká na svůj očekávaný letní blockbuster Thor: Láska jako hrom. Severský bůh ve svém již čtvrtém sólovém dobrodružství pozná své kolegy z hory Olymp, spolu se svou bývalkou Jane Foster pak bude musit čelit hněvu mocného Gorra, Řezníka bohů v podání Christiana Balea.

Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down
Premiéra Stranger Things 4 je tu! Finální trailer ukazuje útok na Upside Down
23.05.2022 21:30:00 | Filmové novinky

Poslední série Stranger Things dorazí na Netflix už tento pátek. Závěr bude rozdělen na dvě části, přičemž ta první bude mít sedm epizod. Netflix nyní láká na premiéru parádním trailerem.