FB pixel TP pixel
Filmový Vetřelec míří do televize, produkce se účastní i Ridley Scott © TMDB

Filmový Vetřelec míří do televize, produkce se účastní i Ridley Scott

Dva. Ne jeden, ale rovnou dva seriály ze světa Vetřelce jsou podle všeho nyní ve fázi vývoje, přičemž na jednom z nich pro Hulu pracuje jako producent Ridley Scott. Zdá se, že místo dalšího filmu tak bude Vetřelec pokračovat buď jako hra a nebo také jako seriál.

Filmové novinky

Franšíza Vetřelce má za sebou lehké zakopnutí v podobě Vetřelec: Covenant, který zklamal jak tržbami, tak recenzemi od kritiků. Letos vyjde ke 40. výročí franšízy pouze dokument Memory – The Origins Of Alien a Fox již vzhledem k okolnostem a výsledkům posledního filmu jednoznačně potvrdilo, že na další film s xenomorfy mohou fanoušci v tuto chvíli zapomenout. Jako jediná záchrana pro Vetřelce se tak nyní jeví pouze přechod do televizního formátu. A právě to se nyní údajně ve velkém děje.

Již loni se fanoušci Vetřelce dozvěděli, že leží na stole myšlenka seriálu a později i to, že tuto myšlenku vzala pod svá křídla jedna streamingová služba. Nyní se zdá, že se věci pohnuly kupředu a světlo světa spatří ještě víc Vetřelců, než bylo očekáváno. Podle HN Entertainment jsou totiž nyní na rýsovacích prknech rovnou dva „vetřelčí“ seriály. A minimálně jeden z nich připravuje Hulu, která do role producenta obsadila Ridleyho Scotta. Spolupráce s jeho produkční společností Scott Free Company při tvorbě seriálu se tady přímo nabízí. Co se týče druhého seriálu, jsou veškeré detaily mimo informaci, že se na něm skutečně pracuje, zatím zahaleny rouškou tajemství.

 192 zobrazení   10 se líbí
Marvelácké hrdiny Defenders možná zachrání Hulu
Marvelácké hrdiny Defenders možná zachrání Hulu
13.02.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci marvelovsko-netflixovských seriálů jako jsou Daredevil, Jessica Jones nebo Luke Cage možná mohou přestat truchlit, protože americká streamovací služba Hulu prohlásila, že je připravena v těchto projektech pokračovat.

Amazon přidává další pecku, začne natáčet seriálovou Temnou věž
Amazon přidává další pecku, začne natáčet seriálovou Temnou věž
11.02.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Po spíš průměrném filmu Temná věž se pistolník ze série románů Stephena Kinga brzy vrátí na obrazovky znovu, tentokrát však v podobě seriálu a pod taktovkou Amazonu, který tak k chystanému Kolu času a Pán prstenů seriálu přidává další potenciální fantasy pecku. Zahájení produkce je údajně na spadnutí.

HBO zveřejnila první fotografie 8. řady Hry o trůny. Co prozrazují?
HBO zveřejnila první fotografie 8. řady Hry o trůny. Co prozrazují?
07.02.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Konec se blíží. HBO pomalu a jistě rozjíždí přípravu na debut poslední řady své seriálové vlajkové lodi Hra o trůny. Jen pár dní po reklamě při Super Bowlu přichází zveřejnění celkem 14 fotografií, které zobrazují hlavní postavy při přípravě na neodvratné střetnutí s Bílými chodci.

5 věcí, které by před poslední řadou měli udělat všichni fanoušci Hry o trůny
5 věcí, které by před poslední řadou měli udělat všichni fanoušci Hry o trůny
06.02.2019 | Filmové novinky

Už za dva měsíce se na obrazovkách po celém světě rozezní nezaměnitelné úvodní titulky, které budou ohlašovat, že 1. díl poslední řady seriálu Hra o trůny právě začíná a již za 5 týdnů řekne celá sága své poslední sbohem. Co do té doby jako fanoušek dělat a neopomenout?