FB pixel TP pixel
Chcete vědět, že je váš oblíbený film či seriál konečně online? Spouštíme novou funkci Hlídače © Tri-Star Pictures

Chcete vědět, že je váš oblíbený film či seriál konečně online? Spouštíme novou funkci Hlídače

Jednou z funkcí, kterou jste si jako uživatelé často přáli, je mít možnost se okamžitě dozvědět, že se vámi hledaný film či seriál objeví online. Nyní tuto funkci můžete jako registrovaní uživatelé konečně využívat.

Blog

Filmtoro hlídač za vás vyřeší jednoduchou věc: Když čekáte, až se film nebo seriál, který chcete vidět, objeví někde online a vy o tom chcete okamžitě vědět bez nutnosti kontroloval různé služby manuálně. Nemusí to být jen věc, která už má ohlášenou premiérou v kalendáři a dopředu tak víme, kdy a kde se objeví. Můžete také čekat na nějaký titul, až se třeba přesune z jedné služby na druhou, pokud máte předplacenou jen jednu. A nebo také čekáte, až film dorazí poprvé z kin online. A samozřejmě můžete také řešit, že čekáte dlouhou dobu na to, kdy se filmy jako Terminátor 2 konečně objeví online nebo kdy se trilogie Rambo opět vrátí do online prodejů.

Chcete vědět, že je váš oblíbený film či seriál konečně online? Spouštíme novou funkci Hlídače © Filmtoro

Právě pro tyhle důvody jsme vymysleli funkci FIlmtoro hlídače. Funguje přitom jednoduše, stačí si ve vašem profilu nastavit, který film či seriál chcete na té či oné platformě hlídat.

  1. Nejdříve se přihlaste do vašeho profilu. Pokud ještě nejste registrováni na Filmtoro, můžete tak rychle a bezplatně učinit zde. Registrací získáte kromě jiného možnost hodnotit filmy, přidávat si je do oblíbených a podle toho poté dostávat doporučení na podobné tituly.
  2. Když jste přihlášeni, vpravo nahoře najdete odkaz do Hlídače a nebo můžete použít tento zkrácený odkaz, v případě že už jste přihlášení.
  3. Zde už si můžete spravovat vaše Hlídače. Pro založení nového stačí jen zadat název filmu. Můžete, ale nemusíte také vybrat službu, pro kterou má být Hlídač aktivní. Když nevyberete žádnou, Hlídač vás upozorní, až se daný film či seriál objeví kdekoliv online.

Chcete vědět, že je váš oblíbený film či seriál konečně online? Spouštíme novou funkci Hlídače © Filmtoro

Po uložení je Hlídač aktivní a nyní už jen stačí čekat na naše upozornění. Pokud známe váš email z registrace, pošleme vám hned upozornění, až daný titul dorazí online. Když používáte jen přihlášení na Filmtoro, u profilu vpravo nahoře se vám zobrazí nové upozornění a to vás přenese do seznamu vašich Hlídačů, kde uvidíte, zda už svoji hlídací misi splnil. Pokud ano, Hlídač už vás nebude znovu upozorňovat, nicméně ve vašem profilu zůstane a je na vás, zda ho chcete smazat. Jestliže byste chtěli pro ten samý film a pro tu samou službu opět Hlídače použít, stačí ho založit znovu. Služba aktuálně funguje tak, že vás upozorní pouze v momentě, když se jedná o zcela nový seriál, nikoliv v případě nové řady seriálu.

Chcete vědět, že je váš oblíbený film či seriál konečně online? Spouštíme novou funkci Hlídače © Filmtoro

Ať se vám nová funkce líbí a dejte nám vědět na komentářích na Facebooku, Twitteru či v emailu, jak vám funguje.

Zdroj: Autorský text

Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí?
Do nového roku s novým designem i funkcemi. Co všechno Filmtoro nabízí?
03.01.2022 7:00:00 | Blog

Filmtoro existuje už šest a půl roku, naposledy jsme větší dávku novinek v novém designu přinesli téměř před třemi lety. Se startem roku 2022 jsme pro vás připravili osvěžení stávající verze a také 10 novinek či vylepšení.

Vyhraje Filmtoro Křišťálovou Lupu? Rozhodnout můžeš i ty!
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou Lupu? Rozhodnout můžeš i ty!
24.09.2021 7:00:00 | Blog

Děkujeme! Po roce jsme se opět dostali do finálového kola hlasování o nejlepší weby českého internetu. A to díky vám, fanouškům a čtenářům našeho webu. Hlasování teď vstupuje do závěrečné fáze a pomoci nám vyhrát může jen a jen vaše přízeň.

Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!
25.09.2020 9:00:00 | Blog

Ano, už je to tak, Filmtoro opět postoupilo do finálního hlasování o nejlepší české weby. O Křišťálovou lupu se ucházíme už potřetí a jak se říká - do třetice všeho dobrého i zlého! Pomůžete nám ji vyhrát? Podívejte se jak.

Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
05.04.2020 15:00:00 | Blog

Už několik měsíců pro vás přinášíme ty nejnovější tipy na filmy a seriály také ve videích a podcastech. Vidíme, že se vám líbí, a proto jich pro vás rádi uděláme víc. Ale potřebujeme také vaši podporu - ideálně prostřednictvím Patreonu.