FB pixel TP pixel
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou Lupu? Rozhodnout můžeš i ty! © Internet Info / Filmtoro

Vyhraje Filmtoro Křišťálovou Lupu? Rozhodnout můžeš i ty!

Děkujeme! Po roce jsme se opět dostali do finálového kola hlasování o nejlepší weby českého internetu. A to díky vám, fanouškům a čtenářům našeho webu. Hlasování teď vstupuje do závěrečné fáze a pomoci nám vyhrát může jen a jen vaše přízeň.

Blog

Magazín Lupa vyhlašuje svoje hlasování o nejlepší weby českého internetu už 16. rokem a opět u toho nebude chybět Filmtoro. Díky vašim hlasům jsme se dostali až do finálového kola hlasování v kategorii Nástroje a služby, kde mohou všichni uživatelé dále hlasovat a rozhodnout, kdo získá úplně první příčku. Našimi soupeři jsou těžké kalibry typu Mapy.cz nebo Heureka.cz, takže bude potřeba napnout síly, aby se nám podařilo zvítězit.

Hlasovat pro Filmtoro

Loni se nám v podobné konkurenci podařilo se dostat na 5. příčku, což už tehdy byl úspěch, protože v předešlých ročnících jsme vybojovali nejdříve 10. místo (2015) a 11. místo (2018). Pokud by se nám toto skóre podařilo ještě vylepšit, bude to mimořádný úspěch. Za první, ale vlastně ani za další místa nejsou žádné peněžní odměny, takže svým hlasováním nám především ukážete, že nám fandíte. A to se nejvíce cení!

Hlasovat můžete přímo na stránkách Křišťálové lupy a když přejdete přímo na tento odkaz, už se vám v dané kategorii vyplní hlas pro vás. Můžete si vybrat, jestli i v dalších uživatelských kategoriích chcete hlasovat, pokud však nechcete, nemusíte. A na závěr jen vyplníte svůj email a je hotovo. Hlasovat můžete až do 1. listopadu, vyhlášení proběhne 25. listopadu.

Děkujeme za vaše hlasy!

Hlasovat pro Filmtoro

 70 zobrazení  
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!
25.09.2020 9:00:00 | Blog

Ano, už je to tak, Filmtoro opět postoupilo do finálního hlasování o nejlepší české weby. O Křišťálovou lupu se ucházíme už potřetí a jak se říká - do třetice všeho dobrého i zlého! Pomůžete nám ji vyhrát? Podívejte se jak.

Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
05.04.2020 15:00:00 | Blog

Už několik měsíců pro vás přinášíme ty nejnovější tipy na filmy a seriály také ve videích a podcastech. Vidíme, že se vám líbí, a proto jich pro vás rádi uděláme víc. Ale potřebujeme také vaši podporu - ideálně prostřednictvím Patreonu.

Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
10.03.2020 12:00:00 | Blog

Zatímco u nových filmů v kinech či televizního programu je dnes jednoduché dohledat přehled novinek i na několik měsíců dopředu, u online premiér je mnohem těžší udržet si přehled. Proto jsme připravili jednoduchý kalendář, který vám pomůže se zorientovat v novinkách všech hlavních streamovacích služeb.

Filmtoro rozšíření ti ukáže, kde je film online i na ČSFD a IMDB
Filmtoro rozšíření ti ukáže, kde je film online i na ČSFD a IMDB
17.02.2020 20:00:00 | Blog

Navštěvuješ rád ČSFD nebo IMDb a chybí ti tam informace, kde je daný film nebo seriál dostupný? Tak právě pro tebe máme novinku - díky Filmtoro pluginu do prohlížeče Chrome si nyní můžeš zobrazit přehled přímo v detailu titulu.